Adevarul ascuns din spatele scandalului listelor de vaccinare devoalate de Ministerul Sanatatii

De cateva zile in spatiul public a explodat un scandal legat de niste liste de vaccinare publicate „din greseala” de Ministerul Sanatatii, care a inflamat intreg sistemul desi in aparenta era vorba doar de o banala lista in care apareau niste centre cu un anumit numar de vaccinati. Pana aici nimic deosebit si lucrul asta nu ar fi atras atentia nimanui daca in scena nu ar fi fost pusa o intreaga operatiune de acoperire prost gestionata, care nu a facut decat sa ridice si mai multe semne de intrebare legate despre ce se incearca defapt sa se ascunda, in scena intrand la ordin pe unitate, toata #presamiluita ce au lansat diferite petarde breiching nius.

Cine a stat in spatele publicarii si accesarii listelor de vaccinare

Colegul de bresla, jurnalistul Cristian Vasilcoiu arunca bomba si face putina lumina:

Continuand cu sustinerea acestor afirmatii, intr’o postare ulterioara:

De ce s’a inflamat defapt sistemul si ce a incercat Citu sa ascunda

Dincolo de razboiul fraticid ce se poarta in aceste zile intre factiunile de securisti  pe toate fronturile din spatele cortinelor, ce a incercat sa se ascunda defapt de ochii pulimii a fost dovada suprema a existentei unui sistem paralel instaurat in Romania, din care fac parte speciali si privilegiati ai sistemului, ce nu puteau avea alt statut nici in cazul vaccinarii! Practic, in vremea in care pulimea inghesuie si chinuie sa se inscrie pe listele alea de vaccinare care functioneaza relativ si unde primesc ce vaccinuri au astia ramas pe stoc, specialii sistemului beneficiaza de centre speciale de vaccinare unde se vaccineaza ei si familiile lor, ei si prieteni lor, ei si doar ei, centre secrete tinute departe de ochii pulimii cu care nu se inghesuie la aceiasi coada si nu primesc orice rest de vaccin ramas prin sertarele lui Gheorghita.

Ciuca anunta ca deschide centrele MAPN si pentru restul pulimii

Dupa ce aceste centre de vaccinare bine pitite au fost devoalate, intr’un efort de imagine prin care sistemul incearca sa acopere cat mai rapid rahatul centrelor speciale, in timpul ramas liber dupa elaborarea legii prin care urmeaza ca Politia Militara sa aiba control asupra civililor, Nicolae Ciuca, aka Maciuca lui Iohannis si parte a sistemului, anunta ca MAPN isi face mila si deschide centrele sale si pentru pulime in cea de a treia etapa de vaccinare, adica mai pe romaneste zis, face treaba asta dupa ce in primele doua etape, specialii sistemului au beneficiat deja de aceste centre premium, ca interesul national, unde si’au vaccinat toate rudele si prietenii din bani publici si probabil doar cu vaccinurile alea de bogati, ca de aia Pfizer se epuiza de indata ce aparea ca disponibil.

Gheorghita il contrazice si anunta ca aceste centre nu sunt speciale, ci doar cu circuit inchis „in sprijinul campaniei de vaccinare”

Ce mai trebuie mentionat insa aici e ca in afara de unele centre MAPN, restul centrelor speciale raman doar pentru speciali si cunoscute doar aproximativ ca numar, mai atenti fiind doar la acoperirea datelor ca pana acum, primul pas fiind facut deja prin taierea accesului factiunilor de securisti mai putin speciali de la Ministerul Sanatatii.

„Aceste centre sunt introduse toate în platformă, ele se regăsesc în platformă, cu o menţiune, că ele nu sunt disponibile pentru programarea la liber. Aceste centre înfiinţate în reţeaua MApN, s-a luat această decizie tocmai pentru a veni în sprijinul campaniei de vaccinare şi nu pentru a crea un mecanism care să ocolească sau să fie favorizat într-un fel sau altul în ceea ce priveşte vaccinarea împotriva COVID-19. La nivel naţional vorbim de aproximativ 92 de centre în reţeaua MApN şi aproximativ 39 de centre în reţeaua MAI”

a declarat Valeriu Gheorghita, vineri seara, la TVR, nelamurind insa care e treaba cu alea vreo 7.000 si ceva de vaccinari ale specialilor care au sarit peste rand si probabil asta e doar varful icebergului.

Romania, o tara a specialilor

Daca inca nu stiti pe ce lume traiti si in ce tara, aflati ca traiti in Republica Securistan, cunoscuta si ca Romania, o tara a specialilor! Speciali astia in toti cei 31 de ani au reusit sa isi ia tara asta pe persoana fizica, avand parte de bugetele lor speciale din care sunt tinute spitalele lor speciale, pensiile lor speciale, salariile lor speciale, masinile lor speciale, diurnele lor speciale, vacantele lor speciale, locuintele lor speciale, guvernul lor, presedintele lor, legile lor, Justitia lor, presa lor … Romania lor speciala, in vremea in care pulimea inghite umilinte, limitari de drepturi si libertati, taieri de venituri si moare pe capete torturata prin reale spitale ale mortii in urma aplicarii unor practici demne de un genocid.

Buna dimineata, pulime terorista!

2 comentarii la „Adevarul ascuns din spatele scandalului listelor de vaccinare devoalate de Ministerul Sanatatii”

  1. „Ciuca anunta ca deschide centrele MAPN si pentru restul pulimii”
    rofl Ba mare prost i asta si cica a fost in batalii!

    Răspunde
    • O fi fost mai Vasile, ca il mai stiu pe unu, „eliberator” de ostateci in „Irak” wink despre care chiar nasul sau ce i’a pus galaxia pe umeri, Basescu, ne povestea cat de inteligent era defapt si grav e ca pe mana aluia a stat toata securitatea Romaniei si mai sta inca, in parte. victory

      Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura