Am trecut la ora de iarna

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

11 Responses

 1. SoboLAN says:

  E doar 1 ora, nu 6….

  Pe mine personal nu ma deranjeaza. Cred ca cel mai nasol e daca se intampla sa calatoresti undeva atunci cand se face schimbarea, in special daca mergi cu avionul si trebuie sa prinzi mai multe zboruri in diferite tari.

 2. Marius says:

  La mine e oke. Nu m-a deranjat decat azi noapte cand a trebuit sa prelungesc programul la munca. In rest… dorm fara ceas, ma trezesc fara ceas.
  Am intrat intr-o oarecare rutină…

 3. ice4you® says:

  Hehheee …. ce bine e sa fi tanar! laugh laugh

  Pe mine ma freaca pentru ca imi strica toate tabieturile. Ora mea de trezire e undeva in jur de ora 7, fara ceas suplimentar merge asta biologic mai ceva decat unul elvetian laugh … urmand niste ritualuri destul de stricte ce culmineaza cu cafeaua cea sfanta de toata zilele … pana pe la 9 cand trebuie sa fiu la birou. No … imi da peste cap cam tot programul … o vreme sunt zapacit de cap ca ceasul meu biologic se regleaza mai greu ca nu ii pe alkaline. laugh

 4. Stefan says:

  Mă bucur să s-a trecut la ora de iarnă, nu pot să zic că nu, dar și la mine o să fie greu cu adaptatul. La naiba, nu mai dorm până la 8 și 20, o perioadă o să fie până la 9 și 20… smile Parcă mă văd cum o să verific telefonul din 10 în 10 minute, crezând că nu a sunat alarma. smile) Deși e programată recursiv, de luni până vineri, tot înaintea ei mă trezesc cu 2/3 minute.

 5. Redoo says:

  Mie-mi place schimbarea asta..este noaptea in care bem…intalnirea anuala a clubului montan.

 6. Dobre Petronel says:

  Aseară mi-a plăcut fiindcă îmi propusesem să stau până dimineața și să lucrez, iar când am aflat că am 1 ora în plus în care mai pot scrie câte ceva a fost super. Mai rău e acum, căci am 1 oră în minus la somn, și dimineața am fuckin„ scoală.

 7. jules says:

  O vreme o sa fiu fericit ca ma pot trezi linistit la 7 in mod natural smile
  Dupa care imi revin si o sa urlu cind tipa telefonul smile
  E bine in general ca eu parca is facut dupa ora de iarna smile

 8. ice4you® says:

  Si eu parca ma adaptez ceva mai repede si imi este mai bine cu ora asta nu pentru ca dorm mai mult ci pentru ca parca am ceva mai mult timp la dispozitie … plus ca dupa ce ajung acasa pe la 5-6 e mult mai liniste ca toata lumea isi vede de treaba si nu mai e iuresul care e vara in general cand toti nu au stare si fac diverse activitati cat mai zgomotoase. laugh

 9. Delia says:

  Eu nu am treaba. Tot la 6-7 ma trezesc. Mai naspa e cand trebuie sa plec de la birou, ca e deja intuneric.

 10. Malin says:

  Nimic deosebit, doua saptamani incep si termin munca cu o ora mai repede, pana se regleaza si in SUA. Asa e pe lumea asta, vrem sa facem chestii, dar nu ne putem pune de acord pe o traba dinasta banala care sa se schimbe in aceeasi zi pentru toata lumea. E mai simplu pentru colegii thailandezi, la aia nu se schimba veci…

 11. ice4you® says:

  Pai cica si prin UE se cam satura lumea de cacatul asta … parerea mea e ca ar fi cazul sa ne lasam si noi de inventia asta adusa de epoca industriala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.