#Buhnici … acest guru a din toate cate nimic

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

17 Responses

 1. Sorin says:

  Bufnici nu este numai unul… este PATRU (!!)… stai să citesc… (tuenti’ minnîţ ‘leităr) după lupte seculare care au durat multă vreme am descoperit cele 4 tipuri de bufnici: L (am auzit eu că nu ştiu ce), S (nu mai “Ş”tiu de la ce), N de la habar “N”am şi Z de la zeboche(!?), sînt patru versiuni fiecare din ele cu alte “specificaţii” ! Şi într-un fel e o’chei că poţi să-ţi iei acelaşi Bufnici, în aceeaşi carcasă (de fapt prezentator), cu diferite specificaţii…
  Mie chiar îmi place de Buhnici ca prezentator, e simpatic pentru că… “ups… a picat” smile, e spontan şi spune direct tot ce simte la momentul respectiv, îmi place de el pentru că nu e un înfumurat şi nu e cu nasul pe sus cum fac alţii, Buhnici este amuzant prin mimica şi gesturile lui, rămîne un tip simpatic şi care îl stimez. Că are un fix cu ai’foanele, asta e altă poveste, fiecare are fixurile lui. Urmăriţi-l de asemenea şi pe canalul de prezentare de maşini !
  Şi de altfel… “bă!, nu e rău, a intrat cu sticlă pe spate şi arată foarte bine”(!)… telefoanele adică, telefoanele arată bine ! Ai laic’ Bufnici !!!

 2. ice4you® says:

  No da bine ca o punctat aici si un fan ca o sa creada lumea ca suntem toti heitari! laugh good

 3. Marius says:

  Eu ți-am mai zis părerea mea despre el: vinde. Atât. Că sunt mulți care pun botul… problema lor. Or fi d-ăia de-au pus botul la BF-ul de la Flanco.

  Cât despre pamflet… e 5 dimineața, dar băiatul mi-a spart urechea. Dacă tot are vocea praf să-și pună și el ceva compresie sau să-și lege antifonul ăla sau să-și pună lumina aia sau să nu strice calitatea materialului.

  Altfel, m-amuză și pe mine review-urile la televizoare și tâmpeniile pe care le debitează. Sorin, ai fost amuzant când ai zis de spontaneitate. Tertipuri d-astea după 15-20 ani de TV sau cât are… le formează oricine smile

 4. ice4you® says:

  Ma omul ala din cate am vazut eu a facut o parodie fara prea multa pregatire, si nu i’a iesit rau. Amu na, tu stii ca nu sunt adeptul prostiei aleia cu vlogguri, da macar asta nu a dat numai din maini. laugh

  In rest, nu am nimic personal cu Bufnici, atat ca ma amuza si pe mine si ii doresc sa faca bani in continuare cat mai e pe la vreo televiziune si stie lumea de el, ca dupa aia e la fel de pa ca multi altii.

 5. Marius says:

  Fiecare face ce știe la momentul potrivit smile

 6. Vasile says:

  Una buna a zis si Buhnici in materialul original: Nu dati banii pe telefoane inainte sa platiti intretinerea rofl , omu’ are talent si stilul lui e o capcana pentru aia care se cred mai destepti wink Imi place casa lui in constructie 100 de mii de euro cheltuiti…., Fereasca D-zeu!
  Priviti in liniste secret

 7. ice4you® says:

  100.000EU cheltuiti deja pentru o baraca in camp, care nici macar nu e gata inca? rofl

 8. Vasile says:

  Si casa e la 75% wink , acum stii vorba aia; pe afara-i vopsit gardu’ inauntru leopardu’ sau invers laugh Oricum omu’ a facut un show din treaba asta, fiecare intelege ce vrea, sa faci ce zice popa, nu ce face popa!

 9. ice4you® says:

  Pot sa fac pariu cu tine, ca jumatate din banii aia au fost dati pe tot soiul de gajeturi, gen orga de lumini sub pat, becuri aprinse din telefon … si alte aberatii inutile si energofage de bling-bling. Daca de banii aia si’a facut totusi o casa independenta energetic … ar fi o treaba desi din toate calculele mele si ce am mai vazut eu, 100.000EU sunt arhisuficienti pentru o asemenea casa.

  Analizand mai bine treaba … cea mai misto parte e ca s’a descurcat sa isi faca o casa sponsori … bravo lui! laugh

 10. Vasile says:

  orga de lumini sub pat rofl rofl rofl
  Scandinavian trend laugh

 11. ice4you® says:

  Nu rade ca nu’i de ras! Cu asta a vrut un prieten de al meu sa ma impresioneze …. vreun un an de zile a fost tare secretos cu privire la “un proiect” … zic ba, no omul fiind pasionat de tehnica si tehnologie, o face ceva misto, si a facut, un modul controlat cu telefonul prin bluetooth atasat la ceva ce eu numai asa am putut sa o numesc: orga de lumini sub pat … ca no, stand in pat, omul aprindea lumina in camera, sau ii controla spectrul ambiental cu ajutorul telefonului, sub patul din dormitor fiind asezata toata treaba aia. Amu eu prost cum sunt, nu prea am inteles nimic din toata treaba asta mai ales din punctul de vedere al utilitatii, da na, nici nu am stat sa il intreb ce fantezii avea el cu nevasta’sa. rofl

 12. Petre says:

  Buhnici e cel care in 2012 (atunci cand Instagramul a inceput sa fie disponibil si pe Android) spunea ca Instagramul este aplicatia care te face fotograf talentat …

 13. radu says:

  alview…ba, aia care il vindeti samd bagamias poooolaaa in trotineta voastra, mai bine imi iau lg decat junghiurile voastre…..

 14. ice4you® says:

  A, deci pentru tine LG e mai jos ca Allview si le faci in ciuda?! Tare asta! rofl

 15. Vasile says:

  Allview e telefon bun da’ nu stiti voi sa umblati cu el, e normal daca e trotineta sau bicicla tre’ sa inveti intai sa te dai cu ele mda

 16. Radu says:

  nu , mister ICE, am avut alview si e de cacat, prefer lg, blackberry, samd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.