Americanii baga bani in „presa independenta” din Romania

Stirea suna cam asa …

Printr-un comunicat de presă semnat de reprezentantul ei, compania americană Ellaal Goldberg Corporation a anunţat investiții semnificative pe piața românească de comunicații și media. Firma cu sediul la Washington este un holding din Statele Unite, care este şi acționarul majoritar al companiei Ellaal Goldberg, SA, o companie înființată în România.

Potrivit bussineswire.com, reprezentantul companiei, Mark Robertson, este şi preşedinte al Potomac Global Advisors, o firmă internaţională de consultanţă strategică şi financiară. El a anunţat că pe baza unei analize a pieţei interne, grupul american al companiei este pregătit sa investească până la 50 de milioane de dolari, dintre care 20 milioane doar în primul an.

Interesul asta subit in ce priveste „presa independenta” din Romania din partea unor investitori straini in prag de viitoarea campanie pentru alegeri in Romania, trebuie macar sa ne mire putin. Dupa ce trecem de starea asta de mirare, daca citim mai departe ne si iluminam cum e treaba cu independenta aia si cine se va ocupa de treaba asta in Romania …

Comunicatul de presă arată că alţi acţionari ai companiei din România sunt Mihai Robert Rozsa, Csaba Bartos și Cozmin Guşă. Documentul mai precizează că „firma românească are experienţă în parteneriatele cu părţi interesate din Statele Unite…

Adicalea in Romania se ocupa un avocat considerat unul din nababi breslei; un neamt cu nume de ungur si nascut in Tarnaveni si cine altcineva decat … Cosmiiin Gusaaaa … epolet si trompeta de frunte al presei securiste, cu un trust media inregimentat ca UM si de 8 ani in insolventa si datorii la stat care bat la curul gol investiile anuntate de americani aia.

Bun, acum ca stim cum e treaba, putem sta linistiti si ii asteptam pe baietii astia sa ne arate ce inseamna si mai ales cum se face adevarata propaganda!

8 comentarii la „Americanii baga bani in „presa independenta” din Romania”

 1. Așteptăm anunțarea datei insolvenței, ca să nu stăm în suspans … Păi dacă gușă are banii ăștia, de ce nu plătește datoriile existente ? Ori e o gogoașă de media, ori sunt vești bune – se repatriază banii dosiți de statul vertical afară , ca să nu îi fure psd-ul , of course .. dar inclin să cred că băieții doar vor să mai lungească pelteaua, cu plata pe caiet, ca la bodega sătească …

  Răspunde
 2. Bravo Stimabile fii cu ochii pe ei, jidani, unguri, Gusa astia sigur sunt independenti laugh , bine p’asta ultima recunosc ca nu am inteles’o, in ultima vreme sunt ceva mai absent, da uite azi ca e sarbatoare ma apuc de citit din urma good

  Răspunde
 3. Tovarase Vasile, dupa cum cred ca bine stii, nu sunt impotriva nimanui si cu atat mai putin sovinist sau rasist. In ce il priveste pe domnul avocat, habar nu aveam ca este evreu si nici ca ma intereseaza asta. Legat de neamtul, ungur din Romania, remarcam doar faptul transnationalitatii ambigue, dar din nou, n’am treaba cu asta. La securisti si mizerii am eu sila mai ceva ca de ciuma.

  Răspunde
 4. good

  Itic sună la Securitate:
  – Alo, vedeti ca Strul are niste lemne !
  – Şi ce e cu asta?
  – A gaurit si a introdus in fiecare lemn bijuterii, diamante, dolari si probabil, ceva munitie adusa din America, de la fratele lui.
  Apoi îl suna pe Strul:
  – Ma, dobitocule, pregateste-te ca am trimis sa-ti sparga lemnele!
  – Pe cine?
  – Pe aia pe care mi i-ai trimis tu anul trecut de mi-au sapat gradina.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura