Amintiri din Epoca de Aur

Avand ideea geniala de a pune in scena cu mult umor unele dintre cele mai tari legende care circulau in Epoca de Aur aceasta productie cinematografica merita vazuta atat de cei care au trait acele vremuri cat mai ales de cei care din fericire nu le’au trait!

Ca tot este duminica, va recomand sa va rezervati ceva timp liber si sa le vedeti, n’Joy …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

7 Responses

 1. Stefan says:

  Prima parte mi-a plăcut și mie foarte mult. O recomand cu căldură. În schimb, cea de-a doua m-a cam plictisit. Oricum, filmul trebuie văzut fără doar și poate de cei care nu au trăit acele vreme, doar așa putem înțelege și noi cum era viața în Epoca de Aur, că din gurile părinților am auzit-o cu toții.

 2. Radu says:

  In toate scenele din acest film ma regasesc pe mine copil. Ai dreptate senor Estefano, cei care nici nu erau in proiect ar trebui sa il vada. Poate ar aprecia mai mult ce au….

 3. ice4you® says:

  Exact asa ,a simt si eu …. ma incearca niste nostalgii intersante … dar nu pot sa spun ca imi este dor de acele vremuri de nici o culoare.

  Stefane … ma bucur sa aflu ca inca mai traiesti! laugh

 4. radu says:

  Ce dor frate, cozi la portocale de o zi si cozi la lapte decuseara, plus practica Agricola, pfuuui…..

 5. ice4you® says:

  Sa nu uitam coada la butelii, tacamuri si fratii petreus …. cum nici scrisul la lumanare si inghetatul de frig. laugh

 6. Stefan says:

  @Ice, da, încă mai trăiesc, dar mai puțin prin blogosferă. laugh

 7. ice4you® says:

  Pacat domnule draga, pacat! laugh