ANAF ia la puricat site’urile romanesti

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

3 Responses

 1. Sorin says:

  Aşa cum sînt implementate toate bazele de date la nivel naţional, avînd o funcţionalitate absolut execrabilă, şi cu erori de salvare a datelor, te poţi trezi în orice secundă că eşti posesorul unui sait “românesc” pentru care te obligă să plăteşti impozit. Păi se va ajunge şi în penibila situaţie ca şi morţii să aibe sait şi atunci să fie obligaţi să plătească impozit.
  Este absolut jenant ce se întîmplă în ţara asta.

 2. ice4you® says:

  CORECT, mai ales ca acum cateva zile a iesit stirea conforma careia cei care au platit la ANAF prin platforma online se pot astepta la surpriza unor penalizari pe motiv de platforma de cacat. Nici macar atat nu au fost in stare sa faca ok si acum imi zic eu mie ca ar putea fi in stare de mai mult. Niste rahaturi de lucruri se intampla in tara asta … si ceva imi spune mie ca de amu abuzurile or sa curga pe banda rulanta si de la dobitocii astia care in loc sa inceapa cu MAREA evaziune fie ea si online … or sa ne bage pe toti in aceiasi oala ca vinovati se serviciu.

 3. Vasile says:

  Datele pentru domeniile .ro, intregistrate pe persoana juridica sunt publice, iar in 2014 prin octombrie toate datele au fost publice dintr-o “eroare” laugh RoTLD nu a recunoscut asta niciodata, era si normal, IT-isti romani sunt cunoscuti pentru priceperea lor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.