Anotimpul taxelor, ipozitelor si alte bucurii …

Sunt minunate lunii astea de la inceput de an, cand ca un bun roman ce esti, te apuci sa iti intorci buzunarele pe dos ca sa iti platesti taxele si impozitele pe onoare de a fi roman in Romania. De marit s’au marit cam toate, ca deh … asa se face … pe la cladiri a mai aparut chiar una noua, aia cu pamantul de sub case, de parca pana acuma casele pluteau in neant. Am platit tot inca de la sfarsitul lui ianuarie, deci din punctul asta de vedere ma simt un roman fericit si implinit.

Urmeaza taxele pe zer0 activitate la contabila pentru un rahan de ONG pe care il tin in sertar de’an sulea;  ITP’ul la masina prin martie plus revizia tehnica exinsa de 15.000km care presupune schimb de consumabile, distributie si ce o mai fi; majoratul lui fiica’mea si bineinteles taxele pentru scoala de soferi ca asa ne’a fost intelegerea daca merge bine cu scoala si a mers …. si astea asa din scurt pana la sfarsitul lui martie. laugh

Ce sa zic … ma simt mai sarac … dar fericit si implinit ca am de unde sa platesc onoarea de a trai intr’o tara atat de minunata!

I ANAF!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

7 Responses

 1. radu says:

  Ti-o placut cum a raspuns maretul ambasador la intrebrile puse de pe un cont fals de facebook?
  Vai ce frica ne e, americanii tin cu anafu, vai…

 2. ice4you® says:

  Radule, iti las tie onoarea de a informa poporul de cacaturile pe care le fac astia pentru ca eu cel putin in momentul asta am decis sa ma deconectez de la teava cu dejectii politice and other sh|t … si sa trag tare pentru patrie, popor si ANAF. laugh Da’i tare Radu mamii, Radule … iti tin si eu isonul in masura nervilor ramasi. laugh

 3. Marius says:

  Stii cum e aia: bine ca ai avut de unde sa platesti!

 4. Xtall says:

  smile eu am închis și radiat
  O aglomerație si nebuneala.. f multi erau pt aceeasi treaba

 5. ice4you® says:

  Cu SRL’urile am gatat de mult … nici nu mai vreau sa aud de asa ceva in tara asta. Mai am doar o asociatie de voluntariat din care pur teoretic trebuia sa iasa un lucru frumos … omorat insa din nastere de oameni care ne’au dat cu ghitura in cap cand le’am explicat ca nu am facut’o pentru a spala bani ci doar si numai pentru a imbraca intr’o forma juridica un proiect al culturii si artei traditionale din zona noastra cu 0 profit in vreo moneda. Pana sa le explicam treaba asta nu or fost belele, dupa ce le’am explicat treaba asta dintr’o data au inceput contrele puse pana cand am abandonat realizand ca e inutil sa ne pisam contra-vantului. S’au dus niste bani in proiectul asta … aia e … urmeaza ca probabil anul asta sa radiem si noi asociatia ca sa nu mai platim de’an sulea niste bani doar ca o sta intr’un sertar. E trist … dar asta e.

 6. radu says:

  Stai calm , mastre, ca am de gand azi sa ajung la postarea 200 fara gres…

 7. ice4you® says:

  Maestre …