Portret de idiot

Din categoria …

Frecator de menta, ma tine mama la facultate …

Il avem exemplu pe idiotul de mai sus care s’a gandit ca nu i’ar strica cateva secunde de celebritate daca se amesteca prin gloata adunata de Antena3. Pentru ca in general natia asta are obiceiul de a face din prosti, eroi, am zis sa dau si eu o mana de ajutor.

Amice … ajut si eu la celebritatea ta pentru ca meriti! Esti un exponent de marca al generatiei tale care iubeste ANAF’ul pentru ca nu ai fost, si probabil ca nici nu vei fi prea curand un contribuabil la institutia pe care declari ca o iubesti cu atata sarg. Ne mai auzim cand i’o pune la ma-ta poprire pe conturi, pentru ca tinandu’te frecator de menta acasa, nu i’au mai ramas bani de impozite si nici de netul care te inspira.

Next stupidity level please!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

9 Responses

 1. Sorin says:

  Mult stimate şi iubite tovarăşe Ceauşescu, mult stimaţi şi iubiţi tovarăşi, prieteni şi invitaţi. Eu, deasemeni, n-am fost, n-am avut intenţia, că dacă aş fi avut-o mi-aş fi pronunţat-o, să iau cuvîntul la Congres, însă aş vrea să spun că am ascultat cu multă atenţie pe vorbitori. Şi mi-a produs o mare bucurie (erecţie n.r.) ascultînd, văzînd nivelul ridicat al oamenilor care au luat cuvîntul. Cît au crescut oamenii noştri în ultimul timp ! Cum îşi cunosc problemele (aplauze), cum au adîncit tactica şi strategia partidului şi cum propriu-zis, în partidul clasei muncitoare, în Partidul Comunist român, sînt stăpîni în casă lor proprie ! (aplauze) Astăzi Partidul Comunist Român realmente este forţa conducătoare a întregului nostru popor, se bucură de o stimă şi de o încredere deosebită şi a impus pînă şi acelora care ne priveau cu rezervă că să aibă o atitudine respectuoasă atît faţă de partid, cît faţă de întreaga ţară, faţă de conducătorul lor şi faţă de tovarăşul nostru…
  Nu va speriaţi că a re-început alt congres al PCR, este vorba doar de un alt IDIOT, unul la fel de mare ca cel de mai de sus care iubeşte ANAFu, unul la fel de tembel cum sînt cei mai mulţi de prin partide, un dement care nici nu ştie de fapt ce ţine în mînă, un cretin şi un prost, toate amestecate în aceeaşi entitate bipedă. Adevăru e că şi io iubesc anafu, aşa de tare-l iubesc că-mi vine să-mi bag pixu-n el, aşa de tare îl iubesc… De bună samă şi specimenul din imaginea de mai de sus…

 2. radu says:

  hipstereala e de vina, fir-ar ea sa fie!

 3. Redoo says:

  portretul pensionarului la tinerete.

 4. ice4you® says:

  Mult stimate tovarase Sorin,
  Doresc sa imi exprim multumirea si aplauzele in numele colectivului exprimandu’mi in acelasi timp admiratia pentru devotamentul cu care combati lupta de clasa! Bravo tovarase, de asemena oameni de nadejde are nevoie patria noastra!

  Mult stimate tovarase Radu,
  Din pacate si asta are drept de vot desi cred ca prefera totusi like’ul daca nu este mobilizat de la centru.

  Mult stimate tovarase Marean,
  Sa moara colectivul daca puteam sa il caracterizam mai bine!

  La lupta tovarasi, tara ii vrea prosti!

 5. radu says:

  Tovarase ICe, COMBATETI! Fara Mila! Normal ca ii vrem prosti, ca altfel nu ne-ar vota!Ia ganditi-va cine ar conduce tara daca aia multi si prosti ar fi multi si cu minte multa, desi nici atunci nu-i garantata nimic, ca unde-i minte multa e si prostie pe masura!
  Si acum sa ne radem: Savantii au ajuns la concluzia irefutabila ca s-a descoperit o noua specie umana: Homo sapiens romanus bipedus hipsterensis acephalus. Exemplarul din imagine este considerat un specimen extra; subspecia faceibukus anafus dirijatus!!!

 6. cola says:

  ce aveti cu specimenul frate ? nu e el de vina – doar shaorma cu de toate, jocurile pe computer si prostia in exces .. natura are caile ei de a ne arata de ce nu e sanatos sa facem copii la betie..

 7. radu says:

  ALCOOLU’ ESTE VIATA SI VIATA E ALCOOL……

 8. ice4you® says:

  V’as ruga frumos sa va reveniti! Conforum ultimelor date aflate, stimatul tanar frumos si liber este chiar doctorant! Nu stiu daca in shaormele de la Dristor sau intr’un domeniu conex, dar e clara treaba ca ma-sa l’a vrut geniu cu doctorat in nimic, si probabil ca il va avea daca va trece din cand in cand si pe la facultatea cu plata ca o mandrie a tarii care este!
  In consecinta, va rog sa va retrageti afirmatiile rautacioase!
  Multumesc!

 9. Ciprian Lospa says:

  I se citeste inteligenta in ochii aia mari