Atentatul de la Moscova, biletul de iesire onorabila a Vestului colectiv din Ucraina? Amenintarea terorista, urmatorul pas inspre resetare?

Atentatul de la Moscova in care au pierit tragic peste 100 de oameni, a luat prin surprindere pe toata lumea, Rusia find considerata una dintre cele mai sigure tari din lume datorita supravegherii impuse ca necesara odata cu intrarea Rusiei in razboiul din Ucraina. Desi s’au emis 1001 teorii, pana acum nimic nu este clar, de o parte si de alta intrand in joc masinaria de propaganda, Rusia aratand cu degetul inspre Ucraina, Ucraina negand virulent in vremea in care organizatia terorista ISIS, s’a straduit prin nu mai putin de patru comunicate sa convinga pe cineva ca ei ar fi in spatele atacului.

Atentatul de la Moscova, biletul de iesire onorabila a Vestului colectiv din Ucraina?

Desi inca nimeni nu a avansat aceasta ipoteza, poate fi una de lucru, avand in vedere faptul ca Vestul colectiv trebuie mai devreme sau mai tarziu sa isi recunoasca infrangerea in razboiul din Ucraina, taraganarea ajutorului oferit de SUA in ultimele luni, find un semn ca se poarta negocieri subterane, in care probabil ca singura problema ramasa, ar fi cea a unei iesiri onorabile a Vestului colectiv din acest conflict pierdut.

Si ce iesire ar fi mai buna decat cea prin care Ucraina ar fi declarata stat terorist?

Oricat de putin plauzibil ar parea, declararea Ucrainei ca stat terorist ar rezolva toate problemele, inclusiv oferirea de catre Rusia a unui bilet de iesire onorabila a Vestului colectiv din acesta infundatura, acestia avand un motiv suficient de bun sa anunte ca se retrag si inceteaza orice ajutor care din acel moment ar merge inspre un stat terorist. In felul asta, toata lumea ar primi ce ar vrea, respectiv Vestul colectiv si’ar retrage tentaculele din Est, Rusia ar obtine dezembrarea Ucrainei dupa bunul plac si crearea unui stat tampon controlat de ei si Vest la mica intelegere, urmand ca si Estul Europei sa fie renegociat pe vreun nou servetel, intr’un nou tratat de la Ialta.

Amenintarea terorista, urmatorul pas inspre resetare?

Pentru ca din pandalie am sarit direct in razboi, o trecere onorabila ar fi si cea inspre o amenintare terorista permanenta, care ar justifica luarea rapida a masurilor de suspendare a drepturilor si libertatilor odata cu toate masurile de control ce urmeaza a fi impuse in ritm alert si la care se lucreaza in ultimi trei ani de zile, cele mai importante dintre acestea find concentrate pe limitarea dreptului la opinie liber exprimata in numele combaterii „stirilor false”.

Concluzie

Stiu ca suna a un amestec de conspiratii orwelliene ce duc inspre 1984, insa daca exista o continuare a restetului mondial pornit in 2020, aceasta pare a fi cea mai plauzibila dintre ele, ramane sa vedem daca ailalta parte a „sefilor la lume”, vor accepta oferta. Dezbaterile sunt deschise ca de obicei la comentarii.

13 comentarii la „Atentatul de la Moscova, biletul de iesire onorabila a Vestului colectiv din Ucraina? Amenintarea terorista, urmatorul pas inspre resetare?”

 1. Fara a comenta mai mult, teoria asta a ta la modul la care ai expus-o are ceva miez care o face plauzibila. Sa vedem ce o fi zilele urmatoare, desi la cat de complicate sunt acum lucrurile cu razboiul asta, desi logic ar parea cumva mult prea simplu. mda

  Răspunde
  • De multe ori, la problemele complicate rezolvarea este o solutie simpla! Nu zic ca asa va fi, dar ar putea fii, taraganarea lucrurilor si faptul ca Putin sta deocamdata bland, doar inspre negocieri ne poate duce cu gandul. Vedem …

   Răspunde
 2. Oare să se termine candreala din Ukraina ca și plandemia, peste noapte…. și să intre în scenă recesiunea? Așa pur și simplu inaintea alegerilor…. măi să fie….
  Păi n-ar fi păcat de munculița celor de prin Langley ? crazy

  Răspunde
 3. Este un articol interesant si plin de teorii in legatura cu atentatul de la Moscova. De foarte multe ori, supra-nationalii, care conduc din umbra evenimentele politice din lumea intreaga, folosesc astfel de evenimente pentru a-si atinge propriile interese. De curand, am ramas socat de atacurile teroriste din Paris, dar si mai mult m-a surprins reactia liderilor mondiali, care parca erau pregatiti pentru acest gen de evenimente. Intr-adevar, Rusia a fost mereu considerata una dintre cele mai sigure tari din lume, datorita masurilor de securitate impuse in contextul conflictului din Ucraina. Acum, insa, nimic nu este clar, iar teoriile sunt multe, insa una dintre cele mai plauzibile pare sa fie aceea a unui bilet de iesire onorabil pentru Vestul colectiv din Ucraina. Se pare ca aceasta amenintare terorista permanenta este urmatorul pas catre resetare, insa spectrul unei societati controlate de restrictii si limitari ale libertatilor este foarte real.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura