Bantuind prin tara

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

11 Responses

 1. Ardealul oricum a fost mai misto intotdeauna. smile

  Noi muncim ca sa plecam mai tarziu…

 2. ice4you® says:

  Au inceput binisor sa se miste lucrurile, dar mai e de lucru.

  Amu, tu ai tot umblat cand altii munceau…baga mare! laugh

 3. Redoo says:

  Bee…la umbra de codru des..albinaresc, e deja 2019 pentru apicultura

 4. Pai deh, plec si eu in perioadele ieftine laugh De ce sa stau in aglomeratie?! laugh

 5. vasile says:

  Tot despre Ardeal! no

 6. vasile says:

  Mai misto, mai cu mot!

 7. Redoo says:

  Tu ardeal, tu ardeal…unu dintre cele mai mistoace orase din tara asta este Braila. Daca s-ar baga ceva bani in zona veche a orasului ar fi bestial..am dreptate Vasile?

 8. vasile says:

  Habar n-am, Braila zici search … aaa, orasul lu’ Tudose, Muie Dragnea! pardon laugh

 9. cola says:

  La noi la Brăila, la tanti Elvira .. Redoo, și n-ai prins felinarele roșii de acum 100 de ani, sau măcar pe Terente .. a nu se confunda Terente cu Tudose .. nu prea era indicat să-i strigi muie lui Terente .. de înțeles din ce motive laugh

 10. vasile says:

  Dragnea e baiat bun, recunosc… am fost un pic euforic, cred ca ne-am intalnit prin facultate la Poli in AR, era boboc oricum sorry !
  Am mai zis pe aici, l-am cunoscut pe Tudose, copil fiind, mama-sa mi-a fost profesoara de matematica, ceva traditii grecesti, sper sa imi aduc bine aminte, o femeie deosebita, trasaturile i se trag de la ea, o femeie solida, nu aveai voie sa nu stii matematica.
  Cat despre Terente si statutul de cutitari ai brailenilor… se supraliciteaza, dadea bine la CV wink , in rest smecheri de Braila aveau respect si in Bucuresti si in Constanta si erau cunoscuti pana in Ardeal victory
  Din pacate acum e un oras de toata jena, depopulat, fara industrie, doar maruntisuri, iar zona veche Mariane, e plina de tigani care stau in chirie in fostele case jidanesti si fanariote ce aveau la parter magazine elegante, bijuterii, buticuri cu delicatese turcesti, filiale de banci londoneze si pariziene, etc., nume celebre Chrissoveloni, industriasi, bancheri si filantropi si da Cola unde este bunastare e normal sa fie si felinare rosii…amintiri si nostalgie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: