Bilant 2011

Zi de bilant, incheiere de an de privit in urma si trasul liniei sub ceia ce am realizat. Nu pot trai din inertie, nu suport ideea ca timpul sa treaca pe langa mine fara ca eu macar sa nu las un semn al treceri mele prin el. Daca ma uit astazi in urma, in aceasta zi de 31 decembrie 2011, pot sa ma declar multumit! A fost un an crunt, cu multa, foarte multa munca in care a trebuit sa recuperez din greu lucuri pe care le amanasem in ultimi ani si multumita bunului Dumnezeu pot sa spun ca am recuperat si realizat, mult mai mult decat credeam ca sunt in stare! Am terminat de facut in acest an tot ce mi’am propus si EXTRA, am cunoscut oameni deosebiti, mi’am mai facut o casa intr’un oras mare si implicit inca o viata si acolo reusind datorita lui Dumnezeu si a unor oameni deosebiti sa reusesc sa le le pun cap la cap pe toate. Profesional mi’a mers de la bine in sus, realizand niste colaborari de top. Financiar mi’a mers atat cat de bine s’a putut intr’un crunt an de criza si nu am de ce ma plange mai ales ca spre deosebire de multi care plateau sau acumulau datorii, eu am reusit pe langa investitii sa si pun cate ceva deoparte. Dar astea sunt lucurile mai putin importante, cel mai important este ca am avut parte de sanatate sa le pot face pe toate atat eu cat mai ales cei dragi.

Cu bune, cu rele, declar acest an ca unul greu, dar bun si incununat de succese!

Multumesc inca odata lui Dumnezeu pentru tot si toate si in acelasi timp tuturor celor care au fost langa mine, dorindu’le ca Dumnezeu sa ii rasplasca pe masura si sa le dea multa sanatate in anii multi ce vor incepe dupa ce se sfarseste asta!

La Multi Ani si sa ne revedem sanatosi in 2012! Eu am plecat alaturi de prieteni dragi care ma asteapta sa intampinam anul nou cum se cuvine! 😉

P.S. Noul an ne intampina in alb! Ningeeeeeeeeee! laugh

2 comentarii la „Bilant 2011”

  1. La Multi Ani sanatosi dragul nostru, atat tie cat si tuturor celor dragi tie! Te pupam si te imbratisem!
    Ramona & Mike

    Răspunde
  2. La Multi Ani si voua dragi mei acolo unde sunteti, chiar daca departe, oricum mereu aproape! laugh

    P.S. Astept pozele alea de la voi! 😉

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura