Bilant personal 2012

Poate suna financiar-contabil insa obiceiul de a imi face un bilant personal la fiecare sfarsit de an este deja o traditie veche de’a mea. Ma ajuta sa revad obiectivele propuse pentru anul ce este gata sa se incheie si mai ales cate din ele am reusit sa le duc la bun sfarsit. Din fericire aproape in fiecare an din viata mea (cu o mica exceptie) am reusit sa duc la bun sfarsit ce mi’am propus si chiar sa realizez ceva EXTRA. laugh Ia sa vedem cum a fost 2012.

Daca trag astazi linie pot sa spun ce cel putin prima jumatate a lui 2012 a fost o perioada in care doar am muncit de mi’au sarit capacele pentru ca abia in a doua parte a anului sa apara si succesurile … lucrand in continuare pentru a ma bucura de ele. A fost un an contrastant din toate punctele de vedere … in care inca odata am invatat faptul ca exista o lege a compensatiei de care ai parte doar si numai daca ai incredere in Dumnezeu si lasi de la tine fara insa a lasa alti factori sa decida pentru tine. In ciuda faptului ca nu imi plac schimbarile majore in mod deosebit am fost nevoit sa le accept si sa ma adaptez la ele pe repede inainte … pe modelul: ori intre lei ori intre oi … iar astazi pot sa zic ca rag destul de tare. laugh Am mai crescut un pic, am mai evoluat un pic.

Inchei un 2012 cu multumire sufleteasca. Nu am lasat nimic nefacut ce a depins de mine si nu mi’am dorit sa fac nimic mai mult decat a depins de mine. Mereu exista loc si de mai bine desi acel bine poate nu este pentru tine si tu ai deja maximul, orb fiind doar sa nu il vezi. Las in urma acest an trecandu’l pe lista anilor foarte grei dar in acelasi timp foarte bun, multumindu’i lui Dumnezeu ca a fost langa mine dandu’mi mereu putere atunci cand am simtit ca nu mai pot, ducand intr’un final la capat fiecare obiectiv pe care mi l’am propus plus traditionalul EXTRA! laugh

 

La Multi Ani!

La Multi Ani 2013! La Multi Ani pentru toata lumea si Dumnezeu sa fie cu noi toti!

 

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura