Black Friday pentru Sica Mandolina, l’au exclus din PNL

Cine este generalul … 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. vladiana says:

  Cum sa nu-i iubesti?!?
  Inteleg ca la PNL se discuta si o fuziune cu PMP rofl

  • Redoo says:

   Daca-s fi ca fata aia de mai vine pe aici, la asta cu pmp aș zice că de frica lu userepluș se strâng rândurile. Dacă se intoarce si ponta la pesede….chiar ar fi adevarat??

 2. Marius says:

  Nah, cat a trecut de cand a pierdut partidul si era clar ca va face pa-pa?! In sfarsit, scapam de unul. Sa vedem unde o sa mai fie angajat d-aculaugh Aia 10-15 din grupul lui se vor rasfira cand nu vor mai avea acces la banuti.

  • ice4you® says:

   Nu stiu cat intelegeti voi din politica mai Marius, dar batranul meu, om intelept, avea o vorba din popor: “schimbarea domnilor, bucuria prostilor”. smile Iar de obicei, vin altii si mai flamanzi, si mai rai si mai hoti si mai infecti, vezi Citu si gasca castigatoare. Pe langa astia, de Sica n’ai scapat ca Sica n’a facut nimic de capul lui, tot in Parlament ramane pana cel putin in 2024, iar Sica, lingau de mic, cadru versat si cu scoala securista, isi va face in curand un mic partiduletz balama cu care va suge alti bani publici de la buget unde se vor aciuia aia 10-15 de care vorbesti + alti sugaci ce vor fugi de prin alte parti fie ca la ordin fie ca la interes, iar circul va merge inainte tot pe banii tai. Nu mai fiti naivi babaieti, e vremea sa cresteti si voi maricei si dincolo de heitareala tineretii, sa vedeti realitatea care de cele mai multe ori bate filmul! Eu tot incerc sa va mai zic pe aici una-alta si sa va mai soptesc de prin culise, nu zic ca le stiu eu pe toate, dar nah, am vazut destule. hi

 3. cib says:

  Cand io ieream mic, maica-mea imi mai pitea din jucarii o perioada pana uitam de ele si la un moment dat le scotea iar la lumina. Bai, sa vezi ce bucurie era pe capul meu cand vedeam jucarii “noi”! Sau ca la teatru, cand se mai rotesc marionetele intre scena si depozit. Daca se face rotatia pe sezoane, toata lumea (aproape) va cadea pe spate de extaz, ca ce frumos arata “noile” papusi, fata de alea “vechi”. Despre Sica, daca n-ar fi vremurile cretine de azi, ar fi doar de ris. Ce dreaq pretentii sa ai de la un bufon? Din pacate nu e singurul! drinks