Bre’nea Liviule, mai da’te’n defaimarea mea!

In vremea in care legea confiscarii averilor ilicite este moarta si ingropata prin sertarele alesilor nostrii, interesul national primeaza din nou si odata cu apropierea campaniei electorale, ideei tot mai nastrusnice tind sa devina legi cu girul intaii menajerii a tarii.

Buna oara, stimatul tovaras Liviu Dragnea zis si Necromancer Teleormanus, ia tarnacopul democratiei de coada si da fara mila cu ascutitul in libertatea CONSTITUTIONALA de exprimare prin ceea ce el a gandit a fi o lege impotriva defaimarii personale sau a unui grup. In traducere libera, ne’ar baga la toti un pumn in gura sub amenintarea unor amenzi ce ar putea fi considerate fabuloase chiar si pentru un stat ca Dubai.

Avand in vedere ca tara asta are deja legi clare si mai ales institutii impotriva discriminarii, in afara de interesului personal al mult stimatului tovaras Liviu si al clicii colcaitoare din fruntea tarii, unde mai ramane loc si de inters national?!

Bre’nea Liviule, mai da’te’n defaimarea mea, marsh in Korea de Nord unde din cate am vazut, tocmai ce s’a eliberat un post de conducere!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Sorin says:

  Încet-încet se fac simţite efectele măsurilor luate pentru a limita drepturile fundamentale ale omului, pentru că per total cam asta se doreşte. De către cine şi de ce – nu mă întrebaţi pentru că nu ştiu, şi pentru că poate că nici nu este chiar aşa de important. Doar deschideţi un pic ochii şi priviţi obiectiv la măsurile luate pînă acum, cu ce “ocazii” au fost luate acele “măsuri”, priviţi şi faceţi o corelaţie a aparent fără-de-legături “situaţii limită”, fapte care se petrec în toată lumea, iar cei care mai şi pun cap la cap faptele – or să constate nişte chestii foarte curioase… nu spui care chestii!… doar încercaţi…
  Aşa că dupe legea interceptării/ascultării telefoanelor, dupe scandalul pădurilor, cu Roşia Montană, cu gazele de şist şi alte evenimente atent pregătite că să aibe impact gradual maxim prin gravitatea lor, iată că pentru a masca alte legi, pentru a trece mai puţin observate, ni se bagă în ochi o altă lege. A, am uitat să enumăr şi legea (anti)fumatului.
  Cine vede doar aceste discuţii “incendiare” aprinse chiar de moderatorii de tembeliziuni, e păcat că nu vede şi dincolo de aceste scenete de teatru ieftin şi prost. Cu atît mai puţin cu cît fiecare acceptă în mod tacit să-i fie încălcate drepturile, mergînd pe principiul “capul ce se pleacă, sabia nu-l taie”, respectiv această aplecare a capului în semn de supunere a evoluat pînă la plecăciuni în toată regula, mergînd pînă la pleciuni pînă la nivelul dosului (a limitei dorsalului posterior), s-a ajuns la linguşeli şi la linsul hmmm… nu zic ce, şi uite aşa am devenit singuri-singurei să fim slugile celor ce ne conduc.
  Paradoxul e că tot noi ne plîngem de cum ne conduce cei ce ne conduc aşa cum ne conduc, respectiv chiar tot noi sîntem cei ce i-or ales ! Curat Paradox.
  Acceptăm necondiţionat ideea de “şef”, adică pardon, condiţionat de avantaje materiale (salariu) sau alte avantaje, dar numai în schimbul unor (alte) linguşeli, sau… plecăciuni, funcţie de caz.
  Aşa că înghiţiţi şi legea asta, dacă tot e să ne-o bage pe gît !!
  Înghiţiţi-o din plin…

 2. Paraschiv Sorin says:

  Se stie ca se vrea cenzurarea internetului, mai exact interzicerea la libera exprimare, cum am scris si la mine pe blog nu cred ca legea se va aplica, si daca se va aplica nu va dura mult. E o lege penibila, desi pare ca PNL-ul sau mai stiu eu cine este impotriva eu cred ca toti au acelasi interes, și acela ca libera exprimare să nu mai fie atât de liberă.

 3. cola says:

  Livache de la psd a bagat-o p’asta la ordin .. ca doar nu voiati sa iasa baietii cu urechile palnie sa o propuna .. injura lumea la greu, si cand va trece in sfarsit, unii isi vor freca palmele si vor bifa (inca) un checkbox din ‘foaia de parcurs’ a coloniei. .. nici legea big brother nu a fost citita in parlament de binom/trinom .. ci de alti gusteri cu ouale prinse in vreun dosar penal cu coperti groase .. daca se opinteste in legea asta careva pe drumul spre promulgare, i se vor gasi niste capre in neregula.. sa netezeasca drumu’ ..

 4. ice4you® says:

  Sorine – sa mor daca nu imi sta in gat! Crezi ca m’ar ajuta ceva lamaie?! laugh

  —————–

  Paraschiv cel mic – revolta ar trebui sa inceapa de la voi … si nu de la noi. Mai avem o speranta cand vad ca va pasa voua astora mici ce pot sa fie mari intr’o zi. Bine ar fi sa nu va risipiti si sa nu plecati capul la comanda, cum face actuala (de)generatie feisbuc si sa invatati din greselile noastre lectia conform caruia:

  Cand te faci frate cu dracu ca sa treci puntea, tot el te asteapta si la capatul alalalt! smile

  ————————–

  Ptiuuuu ma nea Cola da mult ti’a mai luat sa dai din bumbi si pe aici. Mi’ai lipsit, sa stii … laugh

 5. Marius says:

  Sorin +1000 smile