Ca la balamuc

Cam asa m’a plouat tot drumul inspre Bucurestiul pe care l’am gasit aglomerat cum se intampla de cate ori ploua.

Daca aveti cumva traseu inspre Valea Jiului va avertizez ca desi deschis, drumul ala la care se tot “lucreaza” de vreo 7 ani e mai rau decat atunci cand s’au reapucat in primavara de el.  Nu stiu exact ce au reusit sa faca si anul asta in afara sa il strice si mai rau, insa o treaba e clara: nici la anul nu va fi gata! 

De trezit inca nu reusesc sa ma trezesc desi stau cu nasul in cafea … poate mai tarziu …

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Marius says:

  Asa e in concediu?! laugh

 2. Vasile says:

  Cum?!

 3. radu says:

  Si la noi la Prazilia – ca toti ma fac oltean desi nu sunt – in capitala Rio de Alutus ploua de avem inclusiv inundatii, fac ceva pe ea de vreme ca ma dor toate oasele!
  Asa ca la ceas de seara voi incerca o baie sarata si un ceai fierbinte! Asta dupa 10 km de alergat, of course!
  Treba sa postez ceva cu mancarica mea, sunt convins ca mancatorii de car ne vor face …pfuuui!

 4. Vasile says:

  Radule, a plouat peste tot de a rupt. La mine in Baragan de duminica spre luni noapte pana ieri, 104 litri/mp. Ca de obicei “organele” au tinut secret frontul de ploi ce se apropia de noi, desi prin Germania era Cod Rosu, da bine altele sunt prioritatile; Boureanu&Co. ne bantuie de o saptamana laugh
  Te astept cu mancarica !

 5. ice4you® says:

  Pai da … cam asa e prin concediu plus restul. laugh

  @Vasile, draga Vasile, daca emailul ala ce l’ai pus la user e bun, verifica’l cand ai timp! 😉