După șapte luni de hărțuire bolsevică ce s’a rasfrânt asupra lui și susținatorilor, în care toate instituțiile statului au fost implicate; o lovitură de stat orchestrată prin anularea alegerilor, dosare politice și linșaj mediatic, Călin Georgescu anunță că se retrage din politică. Odată cu acest pas, el marchează și sfârșitul așa-zisei „mișcări suveraniste”, o mișcare care, de altfel, a fost departe de a avea organizarea necesară.
Ce rămâne în urma lui Călin Georgescu?
Dincolo de propaganda ieftină si lipsită de substanță a așa-zișilor „progresiști” de la coada „sarmalelor pro-europene” și a susținătorilor care doar au bălit la ele, rămân meritele lui Georgescu pentru demascarea sistemului care a parazit această țară timp de peste 35 de ani. Nu putea face mai mult cu un popor cvasi-inert din punct de vedere identitar și speriat de „amenințarea rusească”. Totuși, a realizat ceea ce puțini ar fi avut curajul să facă. Nu îi ridic o odă de recunoștință, ci constat o realitate, pe care fiecare o poate interpreta cum dorește.
Va fi acesta sfârșitul „mișcării suveraniste”?
Pentru această așa-zisă „mișcare suveranistă”, răspunsul este categoric da. Ce va urma, însă, este greu de prevăzut. Sistemul, scăpat de acest adversar incomod, va încerca să captureze și să amorțească electoratul de peste cinci milioane de oameni prin fabricarea unei mișcări artificiale (probabil cu Ponta desemnat pentru această misiune). În același timp, există posibilitatea ca abia acum să se nască o mișcare patriotică autentică, care să provoace sistemul printr-o luptă de gherilă civică. Aceasta ar putea atrage tot mai mulți oameni, pe măsură ce problemele economice și sociale, inevitabile în viitorul apropiat, vor lovi crancen cea mai mare parte a populatiei.
Concluzie
Un capitol al istoriei se închide, pentru a lăsa loc altuia. Dacă astăzi puțini își mai amintesc de efemerii politicieni Ciucă sau Ciolacu, ca și de majoritatea predecesorilor lor, numele lui Călin Georgescu va rămâne în istoria României ca fenomenul Georgescu, cel care a dezvăluit și a expus întregul sistem al tenebrelor de putere. Va fi amintit și ca președintele pe care românii nu l-au avut, oprit doar printr-o lovitură de stat care a aruncat democrația din România cu 35 de ani în urmă.
Trist! Poporul român, asa cum îl știu eu,a fost un popor pașnic care s-a aparat veșnic pentru a își menține libertatea! Dar a luptat cu forțele externe doar, astazi avem forte interne și externe! Imposibil pentru nația nostra sa mai schimbe ceva!
(Si) poporul roman a ales! Ca a ales sa fie o populatie si nu un popor doar pentru a isi pastra iluzoriile beneficii si privilegii sau alte considerente, asta e alta discutie, dar da … a ales.
Dezamăgirea că am pierdut sansa de a ne uni in cuget și în simțiri… Rămân doar suflete pustiite
Pentru unii e bine cum e, pentru altii nu e bine … opinia mea este ca asta poate fi un inceput.
Ramane un mare gol, dezamagire dar si frustrare maxima. Fara un leader avem tendinta de a ne pierde. Sper sa ne treacă si sa ajungem aici :”există posibilitatea ca abia acum să se nască o mișcare patriotică autentică, care să provoace sistemul printr-o luptă de gherilă civică.”
Poate ca la 35 de ani de cand miscarea civica a fost acaparata exclusiv de Soros si sistem, e vremea ca aceasta sa se nasca in mici nuclee de organizare legala, un ONG putand sa puna oricine pe picioare si nu numai. Politicul NU este solutia, politicul este cel ce ulterior poate sa fie sustinut sau nu de aceste organizarii civice, care daca vor creste vor avea suficiente parghii de control politic. E acelasi model pe care l’a impus pana acum sistemul cohoartei de ONG’uri ce ii tin isonul si ii fac „treburile murdare”. Nu stiu daca suntem capabili de asa ceva, dar e singura varianta prin care se poate face ceva, avand SUA ca model.
Nu a spus ca se retrage din politica, ci ca nu doreste nicio functie politica, de conducere a vreunui partid sau grup politic, dar ca vacreveni daca va aparea o oportunitate care sa merite revenirea sa.
Este o retragere. Cu revenitul, mai vedem.
Ma frapeaza ca nu a interpretat nimeni mesajul sau. Este un mesaj pentru sistem, nu pentru populatie, este un mesaj disperat sa faca pace cu sistemul prin care promite ca se retrage si isi vede de familie. Stie ca sistemul se va razbuna cu sete pentru cele 6 luni de teroare cand Georgescu l-a amenintat de 2 ori. De aici i se trage totul de altfel.
Georgescu stie ca nu este suficient faptul ca sistemul a „castigat” alegerile, ba va incerca sa il extermine definitiv iar cea mai buna corectie pentru el va fi puscaria, putina reeducare ca sa nu mai aiba curajul sa intervina vreodata.
Voi puncta ceea ce am observat că NU va rămâne: o dezvrăjire. Pentru asta e nevoie de smerenie. Iar acolo unde minciunii i se deschide ușa, pentru că suveranistul preferă să se facă frate cu, smerenia zboară pe fereastră. A se observa “protejatul” care și-a revenit miraculos și își exhibă miștocărelile deprinse la “academia” Pippidei. După ei, potopul.
“Scopul scuză mijloacele” e marcă înregistrată de specia ai cărei strămoși le-au porționat cândva nutrețul la mamele miorițelor libere.
#teslașibumerangul
“ Doamna Anca” , la ce oră vine Kenădi?
Momentan, “legenda” așteaptă să se scrie epilogul la cartea “ Apa, aerul și fraierul’ , ca să îi poată adăuga “prefața” . Tefeliștii vor continua să devoreze banane luate pe creditele suportate de “suveraniști”, că din excel nu poate răsări decât un alt excel. The end.