Call of Duty: Modern Warfare 3

Cu cerinte de sistem apocaliptice … Call of Duty: Modern Warfare 3, este fara indoiala unul dintre cele mai bune si bine realizate FPS’uri din cate au fost facute vreodata, luandu’si fara drept de apel locul in panoplia jocurilor de referinta ale genului, de aia nu mira ca astazi sunt raportate incasari record de peste 1 miliard de dolari, reusind sa devanseze filmul Avatar!

Inaintea lui NSF The Run, a fost primul joc care a refuzat sa imi plece pe vechiul sistem si inca unul din motivele pentru care astazi le multumesc mosilor pentru cel nou! NFS The Run aproape ca l’am mancat pe pita … Call of Duty: Modern Warfare 3 … este cel ce imi va “incalzi” la maxim adrenalina zilelor libere din acest an beneficiind de avantajele full HD si slideuri ale detaliilor date la maxim! laugh Uraaaa! laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Yamasha says:

    COD MW 3 e bestial…l-am terminat de ceva saptamani!