Ce dracului ne faceam noi anul asta fara covid?

Da, stiu, am tot vorbit pe aici si prin alte parti ca nenorocirea asta de covid ne’a dat la toti viata peste cap si ca nimic nu va ma fi la fel dupa el, dar daca stau si privesc asa in ansamblu situatia, la cat de bine ne’am adaptat nu pot sa nu ma intreb ce dracu ne faceam noi anul asta fara covid?

Intrebarea mi’a venit in minte dupa ce ii vad pe unii cum au transformat covidul asta intr’un mod fericit de viata, adica asa de bine l’au integrat in viata lor de zi cu zi ca nu stiu ce se faceau fara acest nou membru al familiei.

In acelasi timp, daca ma uit pe piata media, bucurie mai mare nu vad pentru cioclii mediatici, pe langa miluiala de o generozitate fara precedent de la guwerner sa le faca campanie electorala de covid, au avut jurnalistii copy/paste o paine alba de mancat, covidul tinandu’le orele de prim-time in locul altor nenorociri, ba chiar s’au apucat de telenovele, Marcel Pavel si covidESCA ducand o lupta pe viata si pe moarte in audiente, mai nou fiind scoasa la inaintare artileria grea, Viorel cu Vulpita.

Nici pentru sistemul medical nu a mers deloc rau treaba, pe langa tunurile date de niste unii cu echipamente medicale, mult hulitele cadre medicale de ieri cu tot cu sistemul de sanatate, mai nou au devenit sfintii noii religii dupa covid, ce intre timp au fost usi si cu diverse prime si bonusuri din diverse motive.

Prin social-media, multi in covid si’au gasit menirea, si daca nu au devenit adeptii noi religii aka martori ai covidului, atunci in mod cert sunt pe baricada ailalta si iaca asa, treaba a inceput sa mearga din nou binisor, dupa ce unii s’au descoperit, iar altii reinventat.

De poltica ce sa mai zic, covidul i’a salvat pe toti de toate pana si de minciunile de campanie, iar de dat au putut sa isi dea tunurile fara numar in liniste si pace. Romanul, frate cu covidul, nu mai e suparat de nimic, nu ii mai trebuie nici autostrazi, nici pensii marite, nici alocatii, nici #otaracaafara, nici paduri, nici nimic altceva. E multumit cu o sarba in caruta covidului la mare, niste hamsii si o bere ieftina, pe modelul se putea si mai rau.

Una peste alta dragii mei, revin la intrebarea de inceput: ce dracului ne faceam noi fara covid anul asta? Daca la inceput ne’a speriat un pic, asa tare l’am imbratisat cei mai multi dintre noi ca daca maine ar disparea subit, sunt convins ca cei mai multi i’ar duce dorul. Pai de ce sa dispara, nu e el subiectul vietii noastre de dimineata pana seara? Nu cu el ne culcam si cu el ne trezim? Pai de ce sa dispara? Sa ne plictisim iara? Daca tot a venit si tot ne’am invatat atat de bine cu el, sa stea zic, sa stea, de ce sa nu stea, ca abia ce ne’am obisnuit cu el?!

Pe la voi toate bune? Ce mai coviditi?

Ce dracului ne faceam noi anul asta fara covid

2 comentarii la „Ce dracului ne faceam noi anul asta fara covid?”

  • Pai ce treaba avem noi cu lumea???? shock Stai asa, ca sa fie cu citat:

   „Deficitul bugetar din primele şase luni ale acestui an este unul rezonabil în contextul economic prin care trecem şi dacă ne uităm şi la ce se întâmplă în restul Europei, suntem un model!”

   declara cu toata modestia #expertPNL/ministrul de Finante al lucrurilor fantastice pentru romani, Florin Citu, pe laB1TV.

   Mai vrei ceva? punish

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura