Cheloo … au dat drumu astia la caini!

 

La Cheloo@Parazitii se pare ca ii cam ajunge funia la par dupa ce astazi a fost saltat intr’un dosar in care pare a fi acuzat de trafic de droguri de mare risc.

Trist … am apreciat mereu muzica lor si mai ales inteligenta versurilor dincolo de vulgar, insa dupa ultimul album lansat era evident ca lucrurile scartaie si pe partea muzicala dupa ce in viata de zi cu zi a avut numeroase belele in ultima vreme.

Nu stiu cum va iesi din cacatul in care a intrat, dar tare imi e ca nu prea bine mai ales ca presa s’a pus la presat … HaHa …

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Vasile says:

  Lovitura de pedeapsa

 2. Marius Cucu says:

  Direct in Oo :O

 3. ice4you® says:

  Cica pana la urma “drogurile” alea “de mare risc” ar fi ceva grame de verzituri naturiste la care se adauga ceva acuzatii ca asa si pe dincolo, ca ici, ca colo ….
  Eu zic sa aiba incredere in justitia romana fara frica! I’am vazut pe unii scapati cu nimic dupa ce au devalizat o tara …. ce dracu …

 4. cola says:

  o daaa, incredere in justitia romana .. sutele alea de milioane furate au fost parcate prin cine stie ce bugete de operatiuni speciale .. scapa daca denunta ca i-a cantat la vreun botez lui ponta fara sa-i taie chitanta, sau a furnizat niste iarba vreunui candidat cu sanse la primarie .. de preferinta psd .. laugh

 5. ice4you® says:

  Ai dreptate, cred ca acum i’ar da tare bine in bobi daca ar fi tras ceva cu vreun primarel, intamplator si de preferinta PSD, fie si din Breaza. Ce sa ii fac eu mancaias gura lui de bagabont daca canta stilul gresit de muzica ce nu mere la chermezele si mai ales chilotalerile grofilor?! Pai daca avea vreun nume de mezel si tragea pe nas nici dracu nu ii avea treaba … da asa … daca eram, daca era ….