Cine mai rade de Veorica de la Videle acum?


Imi place umorul de buna calitate si caterica de asemenea, insa in ultima vreme, glumele cu analfabetismul Veoricai de de la Videle au devenit cel putin penibile mai ales cand avem de a face cu niste balbe ce se pot intampla oricui sub imperiul emotiilor si mai ales al presiunii constante.

In ce priveste insa limba engleza e clar ca ii e straina si aici n’am nimic de zis. Dar ca tot am ajuns aici, ia luati de aici engleza unui simbol tefelist si „Personalitate europeana a anului”

Mai aveti ceva de zis despre Veorica … de la Videle?

8 comentarii la „Cine mai rade de Veorica de la Videle acum?”

 1. Astfel de analfabeți conduc țara !!!
  Și cetățenii, în imbecilitatea lor de care dau dovadă, se pare că nu pricep că cei din conducerea superioară au grave probleme de sănătate psihiatrică. Spun că cetățenii sînt imbecili pentru că acceptă să fie conduși spre dezastru.
  E ca și cum te-ai urca într-un taxi al cărui șofer este un scăpat de la ceva azil de nebuni. Chiar aveți curaj să vă suiți într-o astfel de mașină ??
  Chiar acceptați să fiți conduși de persoane care necesită un consult și obligatoriu un tratament psihedelic ??
  Deci chiar așa de Tembeli trebuie să fim ???
  Nota bene:
  excepție face toți participanții acestui blog, inclusiv cei care doar citesc… smile

  Răspunde
 2. Bo$$, e o mica mare diferenta aici…lache asta flausat e o laba bagata in fata de credintele si oportunismul propriu si personal, manevrat de diversi. Muie asta nu reprezinta pe nimeni legal, iar faptul ca o arde aiurea in engleza nu e neaparat deranjant..nu-i limba lui materna. In schimb, vaca de viorica ne-a luat pe semnatura, e motul kktului….in rest, sunt total de acord cu Sorin.

  Răspunde
 3. Desi nu aici tintisem cu articolul asta …

  Boss … te inseli aici! Cata vreme lache asta e luat de bun, citat prin presa de dincolo, luat drept voce/reprezentant a ceva/cineva cum ar fi o miscare civica deloc de neglijat, nu e chiar pe persoana fizica, ba dimpotriva! In ce o priveste pe Veorica, din cate stiu eu, nici in Videle engleza nu e o limba nativa! Desi ai doaar impresia ca imi e mie draga si o spal in toate apele, interesant este ca nici dracu nu se pune in situatia ei o secunda si sa se gandeasca cum e sa iti numele toti vorbele si sa asteapte doar sa iti iasa un porumbel ca sa aiba subiect de bascalie, de parca asta e si singura durere in tara asta.
  In rest, sunt 1000% de acord cu Sorin!

  @Marius – a recunoscut ca lui ii plac fetele, dar mai mult baietii! curtsey

  Răspunde
 4. Nu te mai obosi, tovarășe Ice .. unii gândesc cu ficatul, cu fierea , sau cu intestinul gros .. e greu pentru mulți să admită că pariază pe cai morți, fiindcă, nu-i așa, toți românii se cred deștepți, morali și curajoși ..

  Răspunde
 5. Tovarase Cola, inca mai cred ca a ramas ceva in poporul asta in afara de alea enumerate de tine. Bag seama ca din pacate, nu a ramas mai nimic si de asta ma conving de la o zi la alta.
  hi

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura