Cine salveaza copilul asta?

Ma doare in cur unde o sa doarma Monica la noapte, tot la fel cum ma doare unde si cu cine o sa isi faca de cap Virinel la noapte … da …. copilul asta ce vina are, sa ajunga in halul asta?!

Filmuletele cu spalatul rufelor in public, a caror victima este Irina, fiica lor cea mica, au fost postate in toata inteligenta lui de catre Viri … tot pe acolo unde probabil in trecut, le’a postat si pe alea unde Moni isi dadea examenul la oral … iar blondele luau lectii de inot pe bara …

Din tot ce zicea aia mica, pe langa mult adevar, exista si ceva care denota ce buna si elevata educatie a primit si mai ales, cat i’au fost parinti, handicapatii aia amandoi …

“Vreau sa imi cumpar alta mama!”

… nu o sa fie prea greu, la cat de ieftine se vand hibrizii astia cu gaura din zilele noastre …

Bleah … astia doi infecti, sunt mai lipsiti de orice bun simt si minte, decat aia de se razbuna punand poze cu fostii/fostele dezbracati/dezbracate, pe net …

P.S. Asta este ultimul post in care ma voi cobora atat de jos incat sa mai scriu ceva despre niste oameni carora nu le’a ajuns sa se vanda toata viata lor pe ei ieftin, acum isi vand si propriul copil la fel de ieftin! Sa le fie tarana usoara!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Raluka says:

    Este rusinos ce se intampla, parerea mea este ca nici unul dintre prosti aia doi nu ar trebui sa aiba in grija copilul ala.

  2. Daniela says:

    Circ in toata regula, pacat doar de copilul ala, care dupa parerea mea a fost influentat sa spuna toate lucrurile alea.

  3. Mirciulica P. says:

    Privind la momentul asta, este pacat ca e doar un copil. Privind in perspectiva si aducandu-mi aminte de vorba aia: ce naste din pisica, soareci mananca! ma gandesc ca in cativa ani nici ce este astazi copilul ala de ii plange toata lumea de mila acum, nu va fi mai prejos decat mama ei, asa ca, Dumnezeu cu mila.