CNSAS va anunta in curand prin vocea securistei Germina Nagâț: „Lazare, ridica’te si umbla!”

CNSAS anunta ca a decis o reevaluare a tovarasului Lazar, „in urma unor noi informatii aparute in presa”. Daca esti un om care mananca ce mesteca altii ai zice ca treaba asta e una buna si ca adevarul o sa iasa la iveala. Stop, joc! Daca am trai intr’o tara normala, tovarasul Lazar cel lacrimos, nu ajunge in veci Procuror General al Romaniei slugarnicia trecutului l’ar fi tinut cel mult un prapadit de procuror pe la vreun parchet de provincie, dar noi nu traim intr’o tara normal si mortului Lazar, CNSAS nu incearca decat sa ii pregateasca o spalare ritualica pentru a fi pregatit de o noua viata in Parchetul General, desi locul lui era langa Visinescu.

De ce spun asta? Pai CNSAS e la degetul mic al Germina Nagâț, doamna in cauza, cunoscuta si ca securista de serviciu de la CNSAS, , varf de lance in regimul Basescu, a fost si a ramas sluga fidela securitatii care a plantat’o acolo de la infintarea acestei institutii si pana azi, fiind sustinuta si propusa la ultimul mandat de, cine altcineva, decat USR. Desi aparent acolo conduce un consiliu, ala e pistol cu apa rece, iar doamna Nagâț ne si confirma ca a facut treaba buna de prima oara cand l’a albit pe Lazar, intr’un interviu dat la departamentul de presa al securitatii externe, Radio Europa Libera …

„Nagâț mai susține că noua reverificare nu va duce la nimic din simplul motiv că nu există încadrare juridică.”

Sursa.

Aruncand pisica, in cel mai pur stil securist de diverisiune, inspre o lege din 2006 care ar fi fost facuta pentru Voiculescu.

Acum intelegeti voi care e mersul in tara asta si cum se unesc securistii cand e nevoie ca unul din ei sa fie albit?

Bai, astia ne cred pe toti niste cretini … si in mare parte au dreptate, partea proasta e printre noi mai sunt si reactionari de astia ca mine, care niciodata nu inghite ce mesteca altii si am prostul obicei de a fi atent la detalii mai ales cand vine vorba de securistii.

„Lazare ridica’te si umbla!”

Sa nu ziceti ca nu v’am spus! laugh

 

8 comentarii la „CNSAS va anunta in curand prin vocea securistei Germina Nagâț: „Lazare, ridica’te si umbla!””

 1. Da cine așteaptă să îi confirme altcineva că Lazăr e un gunoi securist, în accepțiunea stalinistă a expresiei ? Ce mama draku, nu știm să citim ? Nu știm ce au pățit deținuții politici ? Nici jegul securist nu neagă, că nu are cum, doar ne explică că nu el i-a bătut pe politici .. normal, el doar îi punea la dispoziția gardienilor să facă asta .. nici Hitler nu știu câți evrei a împușcat personal … Oricum mizeria asta nu se prescrie, în locul lui Lazăr m-aș gândi să ies la pensie, si să mor mai curând, că Vișinescu a pățit-o când nimeni nu se mai aștepta ..

  Răspunde
 2. „Cel ce va umbla cu stârvul lor să-şi spele haina şi necurat va fi până seara, căci ele sunt necurate pentru voi.” Leviticul – Cartea a treia a lui Moise si cand te gandesti ca zilele astea Netanyahu se intâlneste cu presedintele Putin, inca mai sper ca Viorica Dăncilă sa sparga gheata si sa faca un dans;

  https://www.youtube.com/watch?v=hvPntKcj02c

  Răspunde
 3. Tovarășe, ăsta e mort de mai bine de 30 de ani, nu de 3 zile, ăsta bântuie, nu umblă. Cine îl pupă ca pe moaște ia #ciumăroșie laugh
  Cnsas să încerce cu formol rofl

  Răspunde
  • Mort , mort, da’ a băgat damful de hoit și în ‘statul de drept’ .. îl ținem și pe ăsta în formol ? că tot în formol ținem și ‘organul’ lui Terente .. să nu le încurcăm naiba ..

   Răspunde
     • Că individul este cine a fost nu există dubii. Că este unul dintre cazurile care ne confirmă suspiciunile rezonabile că la vârf ajung păpușile atârnate de sfori este limpede ca lumina zilei. Că funcția pe care o mai ocupă încă este un nou act de umilire a acestui neam, fără doar și poate. Știm și cum a ajuns acolo și pentru ce, pentru ce mai este acolo. Invitația lui la CEDO este pe lângă orice altceva ruta prin care instituțiile sfinților ne mănâncă și care ne arată încă o dată că nu sunt Dumnezeu…așa s- au compromis și CEDO și suratele ei. Creatura musai să fie exorcizată.
      Problema mea e că cineva a știut și a tăcut. Dacă am fi știut la timp că Băsescu a lovit un copil, probabil că lucrurile ar fi stat altfel. Am spus mai devreme că victime ( mă refeream la bătrâni ) cât și torționari trăiesc printre oameni…când nu se vorbește la timp, se pățește. Avem o problemă peste care nu ar trebui să se treacă, deja a început să fie speculată de haită.
      Și ar mai fi ceva. Dezvăluirile legate de Lazăr ar putea să fie un început, bulgărele inițial care s- o ia la vale. În goana de a demonstra vinovăția individului ( documentele inițiale pe care Luju le- a publicat sunt arhisuficiente dpmeudv ), unii s- ar putea să își piardă rațiunea deschizând ușa larg și nepăzită unor oportuniști de ocazie care pot compromite demersul absolut necesar. A apărut un tip, Florin Scalețchi, despre care unii au nasoale de spus.

     • *invitarea
      Lazăr a fost singurul care acum a avut dosarul complet ( atât cât se cere, scheleții fiind omiși ) pentru un nou mandat ( pentru el ) la șefia Parchetului. Dezvăluirea este făcută la mustață ca timpi. Știm cum poate fi manipulat timpul, dulapul e maestru în a trage de el. La fel de bine poate fi un test al reacției populației, aveți informația, ce veți face cu ea? Un fel de m- am spălat pe mâini al celui care a știut, orice i se va întâmpla lui de acum e pe răspunderea voastră, cu șanse de 2 la 1 pentru loazăr, gratificat cu un nou mandat, gratificat cu o pensie specială sau pedepsit.
      Vom dovedi că merităm să știm adevărul?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura