Concluzii dupa chiolhaneala de la Sibiu: imparatul e gol!

Chiolhaneala de la SIBIU s-a terminat! HAR DOMNULUI! Sluga fanariota a ciolhanit cu stapanii, nota de plata a ramas la noi, cateva milioane bune de euro pentru ca dulapul din Sibiu si stapanii lui sa se chiolhaneasca „MAGIC” si sa isi faca niscaiva campanie electorala in interes propriu, dar pe banii publici ai Romaniei, asa ca rasplata la final de mandate pentru multi dintre cei prezenti pe acolo.

De semnat, au semnat o hartie in 10 puncte care are valoare practica tot cam cat un sul de hartie iginica, pe modelul „batranii spun lucururi trasnite” doar pentru ca sa ramana si ei in istorie cu ceva mai mult decat ca au fost aia de au distrus Europa sub DREAPTA obladuire si toate in vremea in care penibilul ala de premier olandez ne anunta ca dupa ce s-a ghiftuit bine pe banii nostrii, ciuciu Schengen pe motiv de Constanta si Otopeni.

Pe final, intrebarea mea legitima este : NOI, CU CE NE-AM ALES CONCRET? Ca sincer, in afara de ce pompeaza si umfla propaganda din chiolhanul asta facut pe banii publici doar ca sa isi rasplateasca ieuropenii sluga credincioasa, impresia mea este ca am ramas si f0t0ti si cu banii luati, sau ma rog, dati pe un un chiolhan la care am fost doar spectatori … si rog a imi fi scuzata expresia dar alta mai buna nu am gasit, si oricum, inscrisurile alea de pe placutele suedeze, cica sunt academice, conform lui Iohannis imparatul cel gol de la Sibiu si inteleptii lui ‘telectuali.

De apreciat totusi ca Druncker macar a nimerit de data asta papucii de aceiasi culoare, in fapt, acesta fiind realul moment istoric.

5 comentarii la „Concluzii dupa chiolhaneala de la Sibiu: imparatul e gol!”

 1. Nu l-ai remarcat si pe baiatul ala care vorbeste din ce in ce mai bine limba romana, oare vrea sa se mute in Romania ca cica polonezi nu-l mai primesc?! laugh

  Răspunde
  • Din cate am inteles i-a daruit lui Dukadam si ceva snaps … probabil schimb cultural ca sa vada cum stam si noi mai in concret, daca tot isi cauta loc de exil.

   Răspunde
 2. Ce analiza condensata, congelata, daca o topesti un pic pui de un roman de Dostoievski! good „Boss, deci, automat, suntem beliți”…. indiferent de conjunctura, asa a fost si asa va fi, in vecii vecilor, Amin!

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura