Cui foloseste telegondola din Pasul Vulcan?

Una dintre marile (in traducere libera: inutile) investitii ale regimului Udrea/Basescu, este si telegondola din Pasul Vulcan. Spun asta pentru ca a fost facuta intr’o locatie foarte putin cunoscuta si promovata, cand la cativa kilometrii aveau la dispozitie masivul Parang, ce zace si acum in paragina si asteapta inca investitiile de multe milioane de euro, promise in fiecare campanie electorala. Bineinteles, ca aici intra in joc in mare parte administratia locala a fiecarui oras in parte, despre care nu as vrea sa vorbesc acum, ca ma iau draci si nu are rost.

As fi spus “Bravo” … pentru primarul orasului Vulcan care a avut posibilitatea sa faca aceasta investitie pentru orasul lui … chiar asa (aparent) inutila cum este … cu conditia ca sa existe macar un indicator in spre aceea telegondola pentru aia de o cauta … si mai ales … daca aceea telegondola ar si functiona vreodata, conform programului de functionare afisat. Pana acum, am avut 2 tentative de a ne plimba si noi cu portocalia telegondola (prietenii stiu de ce … iar dupa oameni de zapada imbracati in portocaliu in Petrosani in iernile trecute, nu ma mai mira nimic) ambele insa soldate cu un esec. Odata nu functiona pentru ca picura afara, a doua oara desi era soare, nu functiona pentru ca asa cum spuneau cei de acolo, se afla in revizie tehnica, desi nu inteleg ce dracu sa reviziuiasca la ea, daca ea nu merge niciodata?! Din toate astea mie unul mi’a s’a luat de a ma mai da cu por(caria)tocalia lor telegondola, pentru ca am ajuns la concluzia ca nu functioneaza cand ploua si probabil cand va ninge; iar cand este soare afara este in revizie.

De aici se naste retorica intrebare: cui foloseste daca ea nu functioneaza niciodata … sau ok … din cand in cand … dar e chestie de noroc chior?! De ce mai are program de functionare daca acesta nu este respectat si de ce nu se spune nicaieri ca in conditii meteo nefavorabile este oprita si mai ales cand este ziua de revizii, ca sa nu mai bata prostii drumul de pomana pana acolo? Dupa ce ca mare lucru nu ai de vazut sau facut in Pasul Vulcan, au mai amplasat acolo si o telegondola care nu merge niciodata sau asa cum am spus … doar cand te izbeste norocul ala chior! Dar ce sa ma mai mire … cand nici macar un banal indicator nu au reusit sa puna … desi sunt cateva luni bune de cand a inaugurat’o Nuti Udrea?!

Romanie, plai cu boi.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Dana says:

  Chiar esti rau in postul asta!! De ce sa se faca toate in Parang si nimic in rest? Da asa sunteti voi petrosaneni de cand va stiu, buricul pamantului!!!

 2. Shadow of an Angel says:

  smile
  Ideea e, ca, nu se mai face nimic nicaieri..asa ca nu mai fi atat de inversunata. Si daca se face, e doar un paravan pentru a se fura cat mai mult din suma alocata acestor proiecte. Drept dovada, ca nimic din ce se inaugureaza cu mare fast nu merge..deci un mare bullshit!

 3. ice4you says:

  Dana asa este! Va doresc sa va bucurati de telegondola aia … cand aveti noroc! laugh

 4. Amalia says:

  Da ce mama naibi se mai face si util in tara asta in afara de ce vor astia sa distruga???

 5. tibi says:

  buna.Care este pretul de o persoana cu telegondola dus-intors?ms

 6. ice4you® says:

  Din cate am inteles Traseu de 8 minute = 10 lei.