Cum marim calitatea imaginii la Xiaomi Mi TV stick

De vreun an ma joc cu Xiaomi Mi TV stick ca un gaget interesant, poate ca unul dintre cele mai interesante din ultimi ani, o jucarie care a venit pe piata pentru a le oferi celor cu televizoare la vechi o sansa sa aiba parte de noile tehnologii fara a fi nevoiti sa cheltuiasca foarte multi bani pentru a isi cumpara un televizor nou, acest stick TV putand transforma orice televizor care are un port HDMI intr’un smart TV.

Cum marim calitatea imaginii la Xiaomi Mi TV stick

Unii se plang de faptul ca din punctul de vedere al calitatii imaginii Xiaomi Mi TV stick nu sta chiar atat de bine, mai ales la televizoarele de generatie ceva mai noua care includ si o procesare a imaginii, respectiv smart TV’uri, un lucru ce este justificat de faptul ca din standard Xiaomi Mi TV stick vine setat din standard pe RGB desi ofera atat atat YcbCr 444 cat si YcbCr 422. Pentru a mari calitatea imaginii tot ce trebuie sa faceti este sa intrati in:

Preferinte dispozitiv ->Afisaj->Screan Resolution ->de unde sa va jucati intre YcbCr 444 si YcbCr 422 in functie de preferintele voastre sau cum da mai bine pe televizorul vostru!

Eu personal prefer YcbCr 422 la ambele televizoare pe care le am care spre deosebire de YcbCr 444, ofera contrast, luminozitate si culori ceva mai putin „agresive” pentru preferintele mele.

2 comentarii la „Cum marim calitatea imaginii la Xiaomi Mi TV stick”

  1. Pai de ce nu ai spus mai nene asa? Am setat YcbCr422 si parca mi-am luat iara un TV nou ptr ca dupa ce l-am setat si pe el un pic au rezultat super faine culorile si contrastul! bravo Multumesc si de pontul asta, mai ai si altele? laugh

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura