Cum stati cu nuntile?

Gata … pot sa spun ca anul asta am incheiat agenda, am maritat’o si pe sora’mea … Doamne ajut’o si da’i casa de piatra cu cacastoare de BCA … iar eu iti multumesc doar ca m’ai scapat de inca o nunta. Toretic mai am doar una singura, ultimul frate rebel de pus la casa lui peste vreo doi ani si apoi … Dumnezeu cu mila.

Cam asta’i tot ce pot procesa la ora asta dupa un chef in care bineinteles ca de obicei nu m’am putut abtine si am fost vedeta numarul 1 … prietenii stiu de ce!

Voi cum stati?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Radu says:

  Casa de piatra respect si intelegere, ca de restul se ocupa al de Sus!
  Eu tocmai am dat gata doua si mai am un botez, noblesse oblige, nasicul fiemii!
  Dup-aia, rien ne va plus vreo 10 ani! smile smile smile

 2. Marius says:

  Eu mai am de montat vreo 3,4 si un botez. Si un trash the dresh. Si-o cununie. Pan la sfarsitul lunii… sad

 3. ice4you® says:

  Multam Radule in numele lor! laugh
  Un botez as mai avea si eu … acuma sa vedem.

  Marius – nu pot spune ca te invidiez. Am eu eu ceva de pe la nunta sora’mi … sincer … nu imi arde sa ma apuc de ele dar nu prea o sa am de ales. laugh

 4. Oana says:

  Nasule, vezi ca te asteapta alta

 5. ice4you® says:

  Bea nanasu si cu finu …