Curtea constitutionala – Noua Ordine Mondiala (NWO)

sursa foto: google

Treptat orice prost isi da seama ca (cel putin) Europa nu mai este condusa de alesi poporului (parlamentari si deputati) ci de un cateva marionete care isi atribuie numele de Curte Constitutionala! Logica e simpla … o mana de oameni sunt mai usor de cumparat si controlat decat ar fi cateva sute de reprezentati a unor grupuri de interese diferite! Practic … cine are puterea cu adevarat nu trebuie decat sa controleze acele cateva marionete si spectacolul se desfasoara dupa bunul lor plac.

Dupa ce pentru cateva milioane de romani au decis cele cateva marionete ale Curtii Constitutionale din Romania, a venit si randul Germaniei, astfel ca in premierea istorica, acestia au decis ca sa dea unda verde ratificarii Mecanismului European de Stabilitate, prin care Germania se angajeaza cu participarea la fondul de urgenta in valoare de 500 miliarde euro. Acesta decizie vine pe fondul nemultumiri a peste 50% din cetatenii Germaniei care s’au declarat impotriva acestei participatii ce asigura sprijinul tarilor codase din zona Euro. Cu alte cuvinte … ii doare si pe nemti in bascheti de ce vor cetatenii lor.

Si iaca cum avem confirmarea ca nici o tara din UE nu mai este condusa de proprii alesi ci de cateva marionete. Se pare ca tacit, incet si sigur Noua Ordine Mondiala a fost impusa! La ce dracu sa ne mai ducem la alegerile din toamna? Acuma sincer.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...