Curtea constitutionala – Noua Ordine Mondiala (NWO)

sursa foto: google

Treptat orice prost isi da seama ca (cel putin) Europa nu mai este condusa de alesi poporului (parlamentari si deputati) ci de un cateva marionete care isi atribuie numele de Curte Constitutionala! Logica e simpla … o mana de oameni sunt mai usor de cumparat si controlat decat ar fi cateva sute de reprezentati a unor grupuri de interese diferite! Practic … cine are puterea cu adevarat nu trebuie decat sa controleze acele cateva marionete si spectacolul se desfasoara dupa bunul lor plac.

Dupa ce pentru cateva milioane de romani au decis cele cateva marionete ale Curtii Constitutionale din Romania, a venit si randul Germaniei, astfel ca in premierea istorica, acestia au decis ca sa dea unda verde ratificarii Mecanismului European de Stabilitate, prin care Germania se angajeaza cu participarea la fondul de urgenta in valoare de 500 miliarde euro. Acesta decizie vine pe fondul nemultumiri a peste 50% din cetatenii Germaniei care s’au declarat impotriva acestei participatii ce asigura sprijinul tarilor codase din zona Euro. Cu alte cuvinte … ii doare si pe nemti in bascheti de ce vor cetatenii lor.

Si iaca cum avem confirmarea ca nici o tara din UE nu mai este condusa de proprii alesi ci de cateva marionete. Se pare ca tacit, incet si sigur Noua Ordine Mondiala a fost impusa! La ce dracu sa ne mai ducem la alegerile din toamna? Acuma sincer.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura