De la anul ~6EU+TVA pentru fiecare domeniu .ro

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Malin says:

  De fapt discutia asta e veche de vreo 7 ani. S-a vrut introducerea unei taxe anuale si renuntarea la “pe viata” inca de cand s-a introdus sistemul de leasing anual.

 2. ice4you® says:

  Pana acum vreun an erau doar niste zvonuri fara fundament concret, insa de vreun an se discuta la modul serios. Amu s’a trecut si la concret, probabil ca multe din domeniile parcate vor disparea.

 3. Marius says:

  Ajungem si noi in pas cu lumea laugh

 4. SoboLAN says:

  Asta banuiesc ca se aplica doar domeniilor care au fost cumparate cu o plata “one time only” nu ? N-am detinut niciodata un .ro si nu stiu cum merge treaba la astea.

  Eu am un domeniu .net si platesc taxa anuala de cam 10E + TVA pentru a-l pastra. Exact la fel si cu un alt domeniu .org care-l aveam acum cativa ani si care a fost “dizolvat” pentru ca n-am mai platit acea taxa anuala.

 5. ice4you® says:

  Se va aplica la toate, cele mai noi de 5 ani incepand sa plateasca dupa expirarea celor 5 ani de la achizitia initiala in fiecare an taxa asta daca doresc sa isi pastreze domeniile pe viitor. Ptr cele mai vechi de 5 ani plata incepe de anul viitor existand o perioada de gratie sa faca asta daca le doresc active in continuare.

 6. Vasile says:

  Frumos, frumos… sa vedem cum stam cu practica cand ‘or da toti navala sa plateasca laugh

 7. Alex says:

  Da, am tot vazut stirea. E un pas bun, dar nu suficient. Macar mai dispar din astia care au luat un domeniu acu’ 10+ ani si nu l-au mai folosit.

  Prin 2012 luasem la inspectie domeniile cu nume din 2 caractere, pornind de la Zelist. Mi-a dat cu virgula, da’ asa, crunt. Vreo 5 din 20 erau saituri chiar active, in rest ori nu mai raspundea serverul deloc, ori era ceva fara nimic nou de luni de zile. Poate cu ocazia asta o sa mai renunte din oameni la domeniile pe care le tin degeaba.

  Totusi, as prefera sa vad si nivelul urmator, acela cind incep bidding wars pe nume de domenii. Ce-i aici, absurdistan, sa platesti tot 6 euro si pentru abac.ro si pentru colplaxstroeptie.ro ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.