De’a hotii si prostii …

Acum vreo saptamana, madam labagiu Boagiu, ne mintea sus si tare ca UE obliga statul roman sa impuna taxa de autostrada pentru traficul usor. Astazi a venit prin intermediul celor de la Gandul si raspunsul celor din UE care spun clar ca:

“Introducerea taxelor de trecere nu este o condiţie pentru a beneficia de plăţile din fondurile comunitare”

Aceasta decizie apartinand in exclusivitate statului care primeste aceste fonduri, singura directiva fiind aceia ca sa nu se faca discriminare de taxare intre masinile inmatriculate in RO si cele straine plus niste prevederi pentru traficul greu.

As vrea pe aceasta cale sa ii felicit pe cei de la Gandul pentru intiativa de a lua legatura cu cei din comisia europeana si de a scoate la lumina faptul ca guvernul asta de rahat nu face decat sa arunce matza moarta in gradina altora, pentru a isi acoperi incompetenta, mintindu’ne pentru asta ca pe ultimi prostii!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Vlad says:

    Cu ce sa fie mai buna doamna asta, cand si’a inceput cariera cam ca si madam Udrea? Normal ca ne mint si ne cred prosti, atata vreme cat noi tacem si suntem de acord cu ei prin asta.