Despre cand vrei sa faci ceva in Romania

In iubesc tara … si zic asta fara fals patriotism sau urme de indoiala. Ce urasc este sistemul … un sistem prost … orb … sud … schiop … care nu face decat sa schilodeasca orice initiativa sanatoasa.

Lucrez de cateva luni la un proiect. Nu are legatura cu castiguri materiale si implicit nici cu o imbogatire a mea peste noapte. Satul fiind de a alerga doar dupa bani si dorind sa pun in aplicare niste ideei/dorinte mai vechi care tin mai mult de suflet si mandrie personala (ca am facut ceva mai mult decat material) m’am inhamat la un proiect ce sper sa aiba succes(ul pe care il visez).

Bineinteles ca de la a gandi si pana la a face e cale lunga … plina de sicane si spini … care mai de care mai mari. Primul lucru de care te lovesti este birocratia … urmatorul lipsa unei legislatii clare care sufera schimbari de la o zi la alta … si nu in cele din urma de mentalitatile oamenilor de pe la noi care daca se vad ei incapabili sa faca ceva … fac tot posibilul sa te impiedice si pe tine.

Unde dracu sa evoluam in ritmul asta si in ce fel?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...