Despre cum a transformat speranta Ciolos, SRI, in „organ de cercetare penala”

Din ciclul „Noaptea ca hotii”: la ceas de seara prin martie 2016, speranta Ciolos de mana cu madam Pruna (cea care ne invata ca drepturile sunt un lux in vremea in care este legata ombilical de securista Macovei), pun in aplicare planul reinstituirii oficiale a Noii Securitati reprezentata de SRI dupa modelul vechii securitati, ca „organ de cercetare penala” conform infamei OG 6/2016, o ordonanta pentru care nici atunci si nici acum nu a iesit nimeni in strada si nici nu a revoltat pe cineva, desi viola in mod direct toate drepturile fundamentale ale oricaruia dintre noi prin intruziunea libera si nelimitata a securistilor in tot ce insemna intimitate si viata personala, dandu’le acestora puterea de a redeveni organe de cercetare penala, „drept” pierdut oficial in ’89.

Ieri, Florica Roman, judecator la Curtea de Apel-Oradea, revine pe acest subiect, dezvaluie si probeaza cu documente faptul ca OG’ul in cauza a fost publicat in Monitorul Oficial fara a avea in prealabil avizul CSM, la acestia din urma ajungand ulterior o alta varianta a OG’ului pentru avizare, fata de textul de lege publicat deja …

In data de 14 martie 2016, Ministerul Justitiei a transmis CSM prin fax o noua forma a proiectului OUG 6 – ce fusese deja adoptat de Guvern -, care era diferit de proiectul transmis pe data de 9 martie si avizat de Comisia 1 pe data de 10 martie. Acest nou proiect, devenit OUG 6/2016, propunea si modificarea legii privind infiintarea si functionarea DIICOT precum si alte propuneri de modificare ale celor trei legi initial propuse spre a fi modificate.

Istoricul puturos al acestei ordonante si intreaga manevra facuta in cardasie de speranta Julien si macovista Pruna, o puteti citi aici, nu de alta, dar ar fi bine sa stiti totusi pe cine ati putea vota la anul!

Un comentariu la „Despre cum a transformat speranta Ciolos, SRI, in „organ de cercetare penala””

  1. Vaaai, taman catindatul tineret sperante sa faca asemenea magarii? Julien le petit chien?
    Asta e ca la bancul cu ministrul analfabet si profesorii…vai, se poate, domnule ministru? Si noi, la fel, vai, Julica cutulica, se poate sa faci tu asemenea marsavii?
    EEE, nu se alege…. rofl

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura