Despre cum s’a MARONIT speranta #DanBarna. Articol pentru aia care au minim doi neuroni functionali

Despre scandalul in care e implicat mesianicul Dan Barna stie toata lumea deja, mai pe scurt omul cu gasca lui de apropiati, pare’se, ca s’au dedulcit la fonduri europene si banii destinati celor cu nevoie speciale, fara a avea vreo greata sa isi imparta prada intre ei, pe modelul #dragniaedevina.

Pana aici pentru mine unul nu a fost nici o surpriza, despre afacerile lui Barna bine infiletate la teava de bani a statului si diversele increngaturi securiste care l’au propulsat pe scena politica am mai scris, am mai discutat, s’a mai aflat, desi n’a prea interesat, ca nonPSD.

Partea misto e dupa dezvaluirile Rise Project, in care Barna, naucit fiind, nu a prea inteles ce i’se intampla, pana cand si’a adus aminte de avertismentul ala a lui Rares Batistuta („Iohannis nu uita si nu iarta”) iar de acolo a inceput sa se umple de maro, si nu doar in chiloti, apogeul atingandu’l la Romania9 …

„Sunt nişte bucăţi de realitate tăiate, decupate şi făcută să arate într-un fel care nu confirmă realitatea. E dreptul fiecărui jurnalist să creeze ce text media doreşte şi să-l folosească cum doreşte, nu contest dreptul celor de la Rise Project. Au venit şi la mine, am discutat o oră, le-am răspuns la toate întrebările fără niciun fel de problemă. Felul în care sunt prezentate unele dintre titluri nu este cel mai echilibrat. Este un material apărut în perioada de campanie, la care s-a muncit două luni şi jumătate. Sutele de beneficiari care au fost mulţumiţi de munca noastră nu sunt reflectaţi în articol. Prezentarea că toate proeictele au eşuat… vorbim de nişte proiecte care unele au eşuat, unele funcţionează în continuare. (…) Ancheta a fost pornită la pont de la Mininisterul Fondurilor Europene, care le-a trimis dosarul. Minister condus de PSD, de doamna Dăncilă. (…) Eu consider că nu a fost o informare corectă”.”

Dar … nici macar un cuvintel despre posibila implicare a adversarului direct, Iohannis, ala cu care dealtfel, teoretic, se bate pentru acelasi electorat.

Si acum sa le luam pe rand.

Orice om cu minima informare si dorinta de a nu manca doar ce i’se da mestecat, stie, sau poate afla ca:

Departamentul pentru lupta antifraudă – DLAF este instituția de contact a Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF) din cadrul Comisiei Europene și Serviciul de Coordonare Antifraudă (AFCOS) în România. DLAF asigură, sprijină și coordonează îndeplinirea obligațiilor ce revin României privind protecția intereselor financiare ale Uniunii Europene, în conformitate cu prevederile art.325 din Tratatul privind funcționarea Uniunii Europene.

Sursa.

In concluzie, acuzatiile lui Dan Barna conform carora, DLAF/OLAF ar fi primit ordine de la Dancila/pesedisti ne demonstreaza cat de penibil si cacacios fricos este omuletul asta, care odata ce a inteles ce l’a lovit si de unde i’se trage, a preluat discusul ala penibil pe care il promoveaza si Iohannis, pe modelul: „gata sefu’, am inteles, iertare, uite cat sunt de cuminte!” 

Implicare Ministerul Fondurilor Europene in manipularea pe care Barna o serveste, este o manevra tipic securista, in care redirectioneaza atentia celor mai putin dotati intelectual inspre vesnica marota PSD, denaturand complet adevarul care ne invata ca, pe circuitul de ancheta, Ministerul Fondurilor Europene este obligat de normativele europene sa raspunda oricand si la orice fel de solicitari din partea DLAF/OLAF cu privire al utilizarea de fonduri europene.

De altfel, DLAF a tinut sa lamureasca treaba asta intr’un comunicat oficial care a fost ignorat intentionat de propaganda securista si cu atat mai mult de maronitul Dan Barna:

„Acțiunea de control referitoare la proiectul <<Punți comunitare>>, cod SMIS 56760, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Alba, a fost declanșată anterior publicării informațiilor de către Rise Project și fără legătură cu demersurile jurnalistice. Verificările preliminare cu privire la proiectele <<SES-am Deschide-te!>>, al cărui beneficiar este Consiliul Județean Alba și <<Biblioteca Bunelor Practici. Concept Inovator de Dezvoltare a Mediului Rural>>, al cărui beneficiar este Grupul de Consultanță pentru Dezvoltare DCG SRL, au fost demarate ca urmare a informațiilor apărute în mass-media privind posibile încălcări ale legii ce pot afecta interesele financiare ale UE în România, demers procedural obișnuit în activitatea instituției”.

se arata in comunicatul oficial DLAF/OLAF care raspundea in acest fel la manipularile lui Barna ca ar fi actionat „la comanda politica”, o  mega aberatie avand in vedere faptul ca discutam despre o agentie europeana independenta ce nu poate fi controlata politic de tara in care activeaza, aceasta fiind in coordonare directa a OLAF, fix aia de la care USR, toti activistii din Justitie si adeptii lor, iau lumina.

O alta manevra securista de redirectionare a atentiei si cantatul pe coarda mintilor mai putin slefuite a fost si asta:

Așadar, cer guvernului, premierului demis și DLAF să înceteze circul. La fel tuturor actorilor politici care instrumentează această mizerabilă campanie. Cel mai simplu e să trimită informațiile către DNA, una dintre instituțiile care nu sunt controlate politic.

Sursa.

Maronitul domn Barna (traducerea din maghiara: barna = maro) aduce DNA in discutie pentru a isi dovedi in fata adevaratilor lui credinciosi (True Believer’s) ca nu ii este frica de institutia folosita in trecut ca sperietoare principala a campaniilor urii promovate de secta ONG cu harfe de partid, numita USR. Practic prin aceasta cerere publica, maronitul Barna depune o marturie de forta morala in fata dreptilor sai credinciosi, ca ramane la fel de curat si neintinat cum l’au cunoscut ca MESIA ce a venit sa le aduca euforica „salvare” de #ciumarosie sub stindardul #muiepsd. Adevarul din spatele manipularilor maronitului Barna este ca DNA poate actiona doar in urma sesizarii de catre DLAF/OLAF care efectueaza ancheta preliminara si constituie un dosar ce merge inspre DNA pentru inceperea urmaririi penale si nu invers!

Nu voi puncta si alte aspecte ale penibilului manipularilor din ultima vreme, considerand ca sunt suficiente astea de pana aici, ca orice om cu mai mult de doi neuroni si o farama de gandire proprie sa inteleaga cine este cu adevarat acest personaj zugravit prin ipoteticele biserici useriste ca Mesia salvatorul, in fapt, un #nimic care s’a lovit, in zborul sau, de #ghinion … ca sa citez un mare dulap in viata.

O papusa penibila care este trasa de sfori de catre papusarii care l’au creat, un cacacios care s’a umplut de maro pana la calcaie, la prima salva de tun. Asta e speranta #danbarna … imaginea perfecta a sectei din fruntea careia predica salvarea pe poteca plina de spini a urii care acum au inceput sa ii intre in talpi si chitaie de durere pe unde apuca, ca nedreptate, ca injustete, desi l’a durut la maroul de care acum s’a umplut, cand altii erau lapidati ritualic prin Piatele Victoriei Socialiste, alelalte sute de mii de oameni care aveau tupeul sa gandeasca altfel decat predica neomarxista, propovaduita ca mantuire.

Pe final, zic ca sfatul gradatului in rezerva, CTP …

„USR ar face bine sa redevina cat mai repede USB … Uniunea Salvati’l pe Barna”

Este unul demn de luat in seama.

#votatidanbarna

https://www.youtube.com/watch?v=Ly2i-5i1_wU&feature=youtu.be

Foto: facebook/usr

 

22 de comentarii la „Despre cum s’a MARONIT speranta #DanBarna. Articol pentru aia care au minim doi neuroni functionali”

 1. „Aici sunt banii dumneavoastră. ” ( clasic în veatză laugh )
  Și aici merge și tradiționalul ” Eu te- am făcut, eu te omor!” . laugh De unde aversiunea pentru tradiție. laugh
  Tovarășe, impecabil bravo , un „mic amendament „( dacă mi se permite wink ) – lapidații erau de lapidat de cele mai multe ori nu pentru ceea ce s- a invocat, ci pentru că au stat cândva la aceeași masă cu aceia care apoi au ridicat piatra împotriva lor și le- au făcut pârtie. Ăștia cu schelete în dulap sunt frecventabili și promovați, de aceea râd amar când văd oameni în toată firea care se ceartă din motive de ” doctrine”, adică fac ce fac bibanii. Și din acest motiv nu mă mai interesează ce au de spus ( prin studiouri sau în virtual ) ” victimele” de acest soi, care cândva au ticăloșit cot la cot cu aceia care îi zvârle acum ca pe niște măsele stricate. Unii revin reciclați, li se albesc dosarele ținute la dospit. Unul nu spune un adevăr în întregime, schiaună și se zvârcolește arătând pisica. Nimeni nu își pune întrebări referitoare la ținerea pe funcții a unor indivizi care teoretic fac parte din tabăra ” adversarilor politici ” sau sunt cumva înrudiți cu ei…nașul lui Ponta gen, ăla de peste baltă care rânjea mai anțărț de lângă individul cadorisit cu o șapcă.
  În campania de acum, începută cu încălcarea prevederilor legale ( cu multe luni înainte ) în care putem lejer include și manevra cu moțiunea, și unii și alții au ieșit cu declarații în care se acuzau reciproc de promisiuni de funcții în guvern și alte ” beneficii „. Nimănui nu i s- a părut că e o problemă în asta. Că astfel de declarații sunt nelalocul lor într- un ” stat de drept”, european blah și blah- adică să întrebe ” ce a vrut să spună autorul „? Despre ce fel de beneficii voresc părțile beligerante? Chiar atât de fain este să ajungi ministru? cool Doar nu îi mână în „luptă ” salariul sau grija zilei de mâine, ca să le fie asigurată de vreo pensie specială… laugh
  Și tot din logica absurdului ( probabil că pentru snobuleții rezistaci cu pantalonii rupți în c… are noimă ) face parte și să votăm dubioși care profesional sunt nimicuri- contractele de consultanță nu îi califică, sunt pure găselnițe aducătoare de venituri ( Barna și alții au oferit consultații, dar ce- i recomanda? Vocea și talentul? Există vreo diplomă și niște ani profesați la baza lor, a contractelor respective? Că poate ne apucăm cu toții de operații pe creier… ) în detrimentul veoricilor pesediste care ” nici măcar nu vorbesc corect limba română ” . Cam asta e marea chestie la ei, patul lui Procust: gramatica limbii române. sarcastic Am auzit- o de la unii care se ocupă cu munci necalificate ( nu că ar avea la bază studii de academicieni ) in afara țării. Probabil că au avut de trecut niște teste draconice de limbă la angajarea lor peste hotare și de aici pretențiile lor. laugh Parcă îl văd pe Junker cum se prăvălește la auzul unor erori gramaticale făcute de #ciumaroșie. sarcastic Ne fac de râs domle, în fața junkerilor Europei ! Nu se poate așa ceva. crazy

  Răspunde
  • LE: îmi vine în minte exemplul cu Elena Ceaușescu, academiciana de renume… laugh Bre, e nasol când nici măcar istoria mai recentă nu o asimilezi. Măcar aia era una, iar studiile respective au fost cât se poate de wow și foarte reale, „doar că ” nu i- au aparținut tovarășei. După treizeci și un pic de ani e epidemie de doctori și de consultanți a la Elena, cu ștacheta coborâtă de la lucrări de acel gen la broșuri despre nimic. good Of și vai! Rezistacii sunt contaminați de ciumaroșie! laugh

   Răspunde
  • Multumesc, amendament admis, tovarasa! give_rose

   Ca au suferit aia de au mancat si impartit acelasi cacat pe mese sau sub ele, prin vii, crame, vile XYZ, taiat de porci, impartit de soric … mi’se rupe, problema mea e ca au suferit multi, FOARTE multi oameni nevinovati, am prin cercul de cunoscuti oameni luati cu japca pe modelul „volga neagra” sa dea ceva material ca sa prinda vreun peste maricel in clestele santajului. Pe langa aia, suntem noi restul aia multi care ne’am luat carne in frigidere si muie cu hastag sau fara sa ne ajunga cat pentru 10 generatii la rand, doar pentru faptul ca …. am indraznit si indraznim sa avem o alta opinie, fie ea buna, fie ea rea, dar a noastra. Noi suntem aia lapidati in toti acesti ultimi ani de politica iresponsabila si la ordin a idiotului astuia si a sleatei lui de nimicuri cu diplome in #nimic obtinute cu bani grei de pe la facultati pompoase, copii securistilor care ieri ne persecutau bunici si parintii in vremea in care jefuiau tara asta ca odraslele lor sa vina zi sa ne predice teoriile neormarxite monstenite si sa isi revendice ca oameni noi, mostenirile vechi, cu obiceiuri cu tot. Aici e buba mea si de aici si revolta mea pe care nu ma feresc sa o afisez public in ciuda pietrelor aruncate dupa mine chiar si de unii de ii credeam prieteni. Asta este bucuria si binele adus de nenorocitii astia mici, copii ai nenorocilor aia mari, ce azi isi bat joc de toti si toate doar pentru ca pot si aia ii invata si pe astia de se uita in gura lor pana ajung sa isi ignore si omoare si ultima idee a lor, lasandu’se doar cuprinsi de ura care le este servita pe tava, ca daca ii intrebi de ce urasc ceva/pe cineva, habar nu au ce sa iti raspunda dincolo de #muiepsd.

   Eh … dar cum roata e rotunda si sistemul flamand mereu, vine si randul lor, cum i’a venit si lui BARNA si cum o sa le vina si la restul, rand pe rand … pentru ca singura grija a sistemului este sa supravietuiasca, iar astia nu sunt decat carne de tun la nevoie.

   Pana la urma, vorba lui VASILE, un sac de porumb pentru pop-corn sa fie … popcorm

   Răspunde
   • Dap…doar că nu puțini și dintre aceia care au mai mult de doi neuroni nu prididesc în a- i căina pe ăștia de au stat prin vii. Aseară s- a făcut vorbire despre un tânăr polițist ucis în urmă cu patru ani, căruia părinții lui îi caută și acum dreptatea … Pădurea nu se mai vede de ” pomii artificiali”…noi nici nu mai știm cum arată adevărații eroi sau adevăratele victime pentru că întotdeauna este un deget care le indică privirilor noastre direcția greșită ( mama lui de rating! ) Și acum ce scuze mai au parte din privitori? Li s- a spus de Șora, de Petrov, li s- a spus de Barna…li se spune de încrengăturile de rudenii ale ăstora sau ale colaboratorilor lor… Suntem prea puțini pentru care toți sunt la fel sau mai răi…
    Piatra de căpătâi: gramatica limbii române. dash2 crazy Farisei mizerabili!
    Mulțam! smile

    Răspunde
 2. Pentru barney și usr, statul de drept e un bordel .. așa se explică cererea bizară de a fi f..t , pardon anchetat, de cine dorește el .. când mai are careva vreo problema cu anaf , să zicem, să solicite sa fie anchetat de poliția moravuri sau de către garda de mediu .. sau când te opresc ăștia de la circulație , să ceri să facă constatarea contravenției la legea circulației, onor direcția pentru protecția copilului..

  Răspunde
  • Eu zic să fim progresiști, dacă nu e progres, nimic nu e. Deci, când mai are careva vreo problemă cu…, să ceară să fie anchetat de apanova sau calor ori chiar de către Palme d’or. laugh
   „Este ca și cum i- am reproșa lui Hagi… ” crazy Bre, uite atât de proști îi ia pe susținători/ votanți salvatorii neamului. rofl Dar în era post- adevărului, se întâmplă. Important e să ieși și să zici orice când se cere. crazy

   Răspunde
   • Lasă că nici votanții lor nu merită mai mult respect .. pentru ei, pisica lui Schrodinger este și moartă și președinte de republică, în același timp, în văzul tuturor, nu închisă într-o cutie .. doamne ferește, Einstein ar fi fost lovit de apoplexie dacă i-ar fi văzut pe votanții #rezist , doar ..

    Răspunde
    • Păi eu am spus de turc, de pistol și de sila mea cu câteva zile în urmă.
     Crezi tu că doar Einstein? Nu trebuie să fi Einstein ca să ai asemenea reacții. Eu mă gândesc la bunicii mei. Și e unul dintre puținele momente în care mă bucur pentru ei că nu au apucat timpurile astea.
     Din două una: ori le pune careva perfuzii cu celule stem în capetele alea seci și se roagă fierbinte ca celulele să se dezvolte în neuroni, ori se legalizează iarba sau ceva ca să rezistăm și noi. pardon
     Ați văzut Van Helsing? Dracula își dorea progenituri din care să scoată o armată pe care evident că el ar fi condus- o. Dăcât că tot ce îi ieșea din laboratorul lui Igor, se transforma în balonașe de săpun. Cam ăsta e usrlul. Pam- pam!

     Răspunde
     • Adevărat progresism , amin .. acum niște multe secole , lumea era convinsă că pământul este plat, și o minoritate timidă susținea că e rotund .. acu, votanții #rezist, minoritari fiind, încearcă să ne impună ideea că pământul este plat, precum o shaorma neîmpăturită .. adevărați vizionari, expresie a consumului excesiv de alcool al părinților, și de iarbă al progeniturilor …

     • rofl

      In completare doar: nu mai e nevoie sa te speli, ajunge sa te stergi cu servetele si sa folosesti „samponul” uscat; sa iti cumperi haine la fel de aceleasi culori; sa folosesti apa la buda doar cand e prea groasa treaba; sa folosesti curent doar cat sa iti incarci gageturile prin care iti spala creierul; sa te intorci la mijloacele de transport din secolul 19; sa nu te speli pe dinti cu pasta de dinti ca iti afecteaza al treilea ochi, e suficienta o frunza; sa nu te mai dai cu deodorant ca aerosoli nasoli … si mai pot sa vin cu inca 1001 povesti din gradina Seherezadei progresiste. laugh

      https://www.youtube.com/watch?v=hiU20QjKPCo

     • Tovarășe Ice, tu duci discuția la un alt level. Când spui de ochiul cu numărul trei și de pasta de dinți, te referi la ideologia de gen? laugh Deci lui Barney i se trage de la…pastă??? laugh Era din cale afară de fericit și i- a enervat pe zei? laugh
      Tovarășul Cola, aia cu pământul plat e fresh precum spanacul congelat. Eu cred că ni se pregătește un live cu mitologie la ce fertilizări fac unii prin laboratoare în numele incluziunii și diversității. wacko

     • Nu am o problemă cu diversitatea și incluziunea, cât timp sunt izolate aseptic în bubble-ul lor .. prostia e totuși periculoasă rău – e volatilă, se propagă prin orice mediu, și în concentrații mari provoacă explozii și generează victime .. devianți din ăștia care susțin că pământul e plat și cred că mâncatul de frunze și fumatul de iarbă salvează planeta, ei bine, ăștia trebuie exilați pe un satelit artificial și înghețat ..

     • Da, dacă ești fan Star Wars, merge. Dacă îi mai și ții ca la zoo, dar în formă de bulă, e perfect. laugh Tovarășe ( ești alunecos, te simt dual, parțial color, tolerant și nu prea laugh ) , ăștia puiază alienși, la ei e cu mus…eprubeta…
      Și la ce atitudine de miei duși la tăiere avem, îți zic eu ( deși n- am pus în viața mea gura ) că sunt șanse mari să le cerem un fum. Fericiți nu e bine să fim, uite ce a pățit Barney laugh , anesteziați nu ne vor că nu le plac asistații, da’ măcar veseli să mergem la tăiere, va fi o ” triabă”, dă bine la propagandă. laugh Cred că Bădiță s- ar înmuia la un fum. rofl

     • https://youtu.be/d7yJnm6DhtE .. deci veseli ca ăștia .. viziunea moderna asupra armatei și războiului .. și când mă gândesc că ascultam asta când mă priponise statul în uniformă, cu o jale .. care văd că azi s-a transformat în dans și voie bună .. mai știi, au descoperit ăștia nirvana, posibil în locuri în care ne ferim să călcăm, că se ia pe talpă și pute laugh

     • Bănuiesc că pe atunci un anume ingredient se folosea în plăcinte sau cu paste, probabil cu plăcintele mai rărescu în armată, iar pastele erau niște macaroane cu orice altceva ca să nu se doarmă’ n post.
      Nici armata..știi tu mai bine. smile
      Păi eu ce spun? Dacă pe noi unele chestii ne fac să o luăm pe rute ocolitoare, uite că lui Barney îi place maroul: îi cheamă el să vină să îl ia. laugh Mi- l și imaginez țopăind ca Orban la minus nu știu câte grade. laugh El sigur a atins nirvana. laugh Am putea să privim pasiv toate astea la infinit fiind treji?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura