Din nou cu bombardeaua in America!

Abia ce s-au aniversat 15 ani de la atacurile din 11 septembrie si era cat p-aci sa avem un 17 septembrie. Un nenica AFGHAN, CHIPURILE AFILIAT Al-Qaida, s-a trezit el ca treba sa omoara kufar, adica necredinciosi. Si s-a apucat sa produca niste bombe, pe care le-a amplasat in locatii din New York si New Jersey, reusind sa detoneze doua, una pe ruta unui cros caritabil, fara victime, si alta in zona Chelsea din New York, unde s-au inregistrat 31 de raniti.

Efectele bombei…

File:2016 Chelsea, NY explosion.jpg

Teroristul…

File:SEEKING INFORMATION Ahmad Khan Rahami.jpg

A fost prins pe 19, dupa o lupta de strada cu arme de foc in care 3 politisti si el au fost raniti.

Desi era cunoscut cu antecedente si facuse numeroase vizite in Afghanistan, tero asta a cumparat legal un Glock 9 mm si cateva kg de tannerite, un explozibil binar folosit in scop, tineti-va bine, recreativ!, adica in tinte de poligon de tragere!, din care a mesterit cel putin 4 bombe.

Numai nepriceperea teroristului – a plasat bombele in containere de gunoi din metal, fapt ce a atenuat efectul acestora – nu a condus la o tragedie majora.

Oare am asistat la o repetitie generala pentru un viitor atac?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...