Doua la leu …

 • Cele mai frumoase seri sunt alea in care nu pornesc televizorul.
 • Nu ca nu am curent sau semnal … ci ca am prieteni dincolo de ele!

P.S. Nu este camera plina … desi curand … va fi! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

 1. Salvamont Petrosani says:

  No hai noroc bun drac preten

  Mai tata mai ce ploaie ii afara si ce vant, ca tare bine mai glasuia Motu Pitis, abea astept sa fim intr-o camaruta noi si cu multe idei ca de obicei ca na mai trebe sa avem parte si de idei si ca totul sa fie ca o zi de mai.

  Faina piesa zau, chiar mi-a inseninat aceasta dimineata care aici pe meleagurile nemioritice se arata destul de umeda, rece si ploioasa ca asa ii pe la astia dar na nu-i bai, oricum mersi fain de asa o piesa si cum ziceam sa fim iarasi noi si sa-l ascultam pe Motu’ Pitis si sa mai discutam diverse idei si ideologii sau ceva de genul.

  Incaodata iti multumesc ca mi-ai starnit imaginatia cu asa o melodie reusita, sa ne vedem cu bine si sanatosi si totul sa fie ca o zi de mai din nou …

  Un calduros du-te dracu si hai noroc bun! Va pupam pe toti!

 2. ice4you® says:

  Sa aveti o zi frumoasa si voi prieteni dragi si doamne ajuta! 😉