Esecul numit Uniunea Europeana continua sa faca victime

Uniunea Europeana este un organism total disfunctional, atentatele de astazi din Belgia confirma asta inca odata asta, din pacate prin morti nevinovati! Practic, prin lipsa de reactie si eficienta a organismelor specializate in securitate care nu exista ca un tot unitar la nivel de Uniune, Europa a devenit un continent nesigur cu granite nesigure … care nici macar nu sunt clare si nici aparate nu sunt de nimeni. Tot prin UE asta am ajuns sa ne intrebam unde va fi urmatorul atentat terorist si nu daca va mai fi vreunul.

Uniunea Europeana este un esec lamentabil care din pacate a ajuns sa faca din ce in ce mai multe victime!

Imi exprim regretul si in acelasi timp condoleantele pentru poporul belgian!

Trist … foarte trist si mai ales ingrijorator.

9 comentarii la „Esecul numit Uniunea Europeana continua sa faca victime”

 1. Tare sînt legate aceste „evenimente nedorite” aparent fără de nici o legătură între ele, şi tare mă tem că cineva asta şi doreşte, să creeze haos şi să dezbine şi aşa foarte fragila Uniune Europeană.
  Privind în trecutul recent, evenimente din ce în ce mai ciudate se petrec succesiv (ciudate numai pentru muritorul de rînd), ca şi scenele de teatru, ceea ce mă duce cu gîndul la o regizare a lor. Asta dacă ar fi să privesc la nivel absolut obiectiv.
  Din păcate, la rîndul meu sînt îndurerat că au căzut victime persoane nevinovate, persoane care nu aveau absolut nici o vină decît acea că se aflau la locul nepotrivit în momentul nepotrivit, dacă aşa ceva poate fi considerat „vină”.
  Şi aici nu este vorba de soartă, sau de destin, e vorba de LAŞITATE, de lipsa oricărui caracter de umanitate din partea celor care au făcut atentatele şi mai ales a celor care i-au pus să le facă, aceştia din urmă ascunzîndu-se ca şobolanii. De fapt i-aş jigni pe şobolani, dacă i-aş compara cu şobolanii, care sunt animale civilizate (adaptare după vorbele unui mare om politic!).
  Orice sentiment le-aş adresa, ei sînt departe de tot ce înseamnă umanitate, nici măcar un animal nu ar face rău altui animal, doar aşa din sadică plăcere.
  E trist ce se întîmplă acum în Europa, e trist ce se întîmplă.
  Să fie oare începutul sfîrşitului ?

  Răspunde
 2. Sfarsitul lumii nu va fi, dar restrictii vor mai aparea. Nu stiu daca la metrou sau in aeroport, dar se vor mai gasi si alte brese.
  Pana la urma asta este efectul, cauza sunt actiunile precedente ale marilor puteri.

  Răspunde
 3. @Sorin – sunt perfect de acord cu tine mai ales in ce priveste partea in care condamni aceste tip de actiuni care frizeaza orice urma de umanitate si constiinta. Rationamentul meu de animal cu constiinta, pur si simplu refuza doar gandul de a face asa ceva! Nu ai dreptul de a curma atatea vieti pentru nimic in lumea asta. Trist. Cam asta este tot ce mai ramane de spus. In rest … sfarsitul UE nu a inceput acum, ci doar traieste un nou episod pentru care platesc unii cu viata.
  @Razvan – noi oricum suntem in plop, baietii astia isi bat capul cu ascultarile care ulterior vor deveni scule de santaj politic in loc sa se ocupe de lucruri grave. Ii multumim doar lui Dumnezeu ca nu suntem tinte directe, dar oare cata vreme?
  @Marius – ai dreptate mai ales cu ultima fraza. Ce semeni aia culegi, iar idiotii astia nu au facut decat sa semene tot ce culegem azi. Din pacate este doar inceputul si in nici un caz sfarsitul!

  Răspunde
 4. izolarea si frustrarile grupurilor de varsta, religioase, de limba, conduc inevitabil la atrocitati, daca nu si la razboaie .. cand se intampla in africa, asia sau prin licee in america, le consideram ‘stiri diverse’ .. societatea umana a evoluat mult mai repede tehnologic decat moral sau social. efectele le vedem zilnic, si le vom vedea pana la un eveniment catastrofal – un razboi, o alta ordine economica mondiala, o coliziune cu un asteroid, potopul lui noe, mai stiu eu ce ..

  Răspunde
 5. Cola sincer, la fel cum le multumesc de cate ori am ocazia tuturor care imi daruiesc cateva secunde din viata lor sa abereze pe aici, iti multumesc si tie pentru aberatiile tale pertinente! smile Asta este un blog al „aberatiilor”, deci … fi binevenit! smile In alta ordine de ideei, deja „scriam” in mintea mea ciudata (pana si pentru mine de multe ori laugh ) un post ce probabil ca il voi (tran)scrie maine si aici, care atinge in mare ceia ce ai scris tu succint. Din varful unei evolutii doar inchipuite de noi si justificate inutil prin tehnologie, am inceput sa cadem la vale … si avalansa din urma noastra vine … vine … vine ….

  Răspunde
 6. Mi se pare o nebunie sa primești milioane de indivizi diferiți, n-o fi toti, dar la concepții de viata nu e nici un dubiu, toți sunt sunt foarte departe de mentalitatea populației tarilor vestice.
  Si oricat se bate toba cu educarea sau schimbarea mentalității, nu are cum sa iasă, majoritatea sunt persoane în vârstă, deja formate, iar cu educația la copii si acolo e numai cu vai sa nu-i ofenseze, pai ce educație sau mentalitate sa se mai prindă de aia?
  Eu nu ma gândesc la altceva decât la faptul ca in câteva decenii mentalitățile astea ținute in palmă, vor schimba ireversibil structura populației. Si atunci o sa fie mare „veselie”

  Răspunde
 7. Sa fim seriosi. Baietii destepti au atacat, s-au dus cu democratia si-au vrut sa puna stapanire pe „baronii” de acolo. Era normal ca baietii sa contra atace. Au si ei putere, chiar daca banii sunt doar la seici, nu si la saraci. smile

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura