Fabula slugii la doi stapani

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

8 Responses

 1. Sorin says:

  În mod normal ar trăbui să fie așa:
  mielu’ blînd suje de la doi oaia !
  În fapt o luăm la buci din ambele părți…
  …ca să fie cu păreche.

 2. ice4you® says:

  Ai pus in versuri ce am incercat eu in proza. Bravo tovarase, d’aia suntem noi un popor binecuvantat cand reusim sa lucram cumva impreuna! Rar … da uite ca se poate! laugh

 3. cola says:

  daca soros nu’l dovedeste pe trump, ma gandesc ca dulapul sasesc o sa aiba viata grea .. si ce misto incepuse mandatul lui, pentru el, fireste – miami, tenerife, plaja, ski, biciclism .. asa e cand dai de .. ghinion .. acu si-au gasit si ‘evreii aia’ sa faca valuri cu capitala lor, cu iranul, si cu toate mofturile laugh ..

 4. Redoo says:

  smile) ceva candidati la orizont? Ultima oara cand m-am uitat eu…nimic. La cum merg lucrurile, la anu o sa avem si prima femeia presedinte.

 5. ice4you® says:

  @Cola: tare imi este ca ii imputita gata treaba, Soros are zile tot mai grele peste tot si mai ales pe aici prin estul Europei unde era stapan si nici in America nu are zile usoare, Trump pare tot mai infipt in scaunul ala pentru doua mandate. In acelasi timp … “evreii aia” dupa cum ii stiu eu, nici nu iarta si mai ales nici nu uita … faptul ca inca mai vaneaza nazisti, ar trebui sa le dea multora de gandit si mai ales de inteles ca polii de putere ai lumii asteia nu sunt numai aia traditionali! Cu Israel, Romania a avut mereu bune relatii, bine ar fi sa ramana asa si de acum inainte orice cacaturi ar indruga un oarecare macrou despre niste puteri de care azi sunt mai mult nostalgiile.

  Complicat al dracului … si d’aia ziceam eu ca azi am fi avut MARE nevoie de niste reali oameni politicii care sa inteleaga fineturile astea diplomatice pentru ca avem cu ce negocia. Trist e ca ne lipsesc … si nu stiu ce o iesi.

  @Marean: habar nu ai cat de aproape esti de adevar! laugh

 6. cola says:

  cu atatia soldati morti si raniti in afganistan, nu ne mai trebuie diplomatie vis a vis de trump .. ca sa intram in gratiile lui merkel trebuie sa primim vreo 2 milioane de imigranti musulmani .. concluziile se trag singure ..

 7. ice4you® says:

  De bine de rau, macar am reusit cumva si cu chiu cu vai sa ne respectam cam toate angajamentele pe partea asta, cu sacrificii mari si sange varsat spre deosebire de altii care nici azi nu isi indeplinesc angajamente de genul minim 2% din PIB pentru aparare, in vremea in care mai mult au boicotat decat participat la operatiuni.

 1. May 18, 2018

  […] de jocul lor ne’am prins, ca sunt slugi la doi stapani si ca acum trebuie sa aleaga intre ei de asemenea, intrebarea care ramane acum este ce facem noi ca […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.