Branza regelui si influencerii goi de continut

Nu urmesc nici macar vreun “influencer”, pentru ca nu le inteleg rostul dincolo ca sunt niste biete unelte de marketing, insa de stiut, stiu cam toata fauna de pe la noi, in ultima vreme multi facandu’se praf si pulbere (stii ce zic?!) dupa ce au fost prinsi conducand spre Nirvana.

Branza regelui si influencerii goi de continut

Si de parca asta nu era de ajuns, un baiat a avut o geniala idee sa isi bata joc de ei si le’a trimis la cativa dintre cei mai cunoscuti papagali din fauna de influenceri o bucata de branza ordinara, pe care inainte sa o trimita la influencerii astia goi de continut, a botezat’o “Branza regelui”.

Ce a iesit, puteti vedea mai jos …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

  1. cola says:

    Prea bun, prea ca la țară..

  2. Iulian M says:

    E foame de bani… de cașcaval

  3. Perfu says:

    Influenceri se cred ei , pe mine si pe altii nu ne pot influenta