Fata hada a noii dictaturi, la 30 de ani de la Revolutie. Cultul personalitatii prin parcurile patriei

Anul trecut inainte de alegeri scriam asta:

Ca mai apoi, ceva mai tarziu sa scriu si asta:

Nu stiu cati au constientizat ceva atunci si nici cati m’au crezut, sau interesat ca Romania a luat’o “pas cu pas” pe calea unei dictaturi mascate de o democratie calcata in picioare mai ales in ultimele 60 de zile, dar momentul asta poate ca va ajuta sa deschideti putin ochii, macar cat sa vedeti pana unde a ajuns cultul personalitatii, dupa 30 de ani de la ultimul discurs tinut de un tatuc ciuruit pe la Targoviste …

Dragi romani, va doresc sa va bucurati de ce ati ales si mai ales de vremurile alea frumoase in care Romania, cu bune, cu rele, era inca o tara libera!

Romania ramane o tara repetenta la democratie, si e doar inceputul.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...