Gandeste’te de doua ori!

Sunt un pasionat al vitezei … am fost de cand ma stiu … si cu toate ca am facut unele prostioare in cei 15 ani de cand am permis de conducere si sute de mii de kilometrii petrecuti la volan, ii multumesc lui Dumnezeu ca pana acum am fost pazit de evenimente majore, poate si pentru ca am reusit sa fac mereu diferenta cand sa “abuzez” si cand sa nu abuzez de ea.

Testele Euro NCAP se fac la 65 kmph si dupa cum s’a vazut, de multe ori masina se impacheteaza destul de bine, mai jos, puteti vedea, ce se intampla in cazul unui impact frontal petrecut la viteza de … 200 kmph …

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. SoboLAN says:

  Cred ca e cea mai faina chestie care am vazut-o azi laugh

 2. Victor says:

  dupa parerea mea 200 e o viteza ok. la 60-70 la ora ai mari sanse sa supravietuiesti traind o buna perioada in chinuri groaznice. asa, la 200 macar stii o treaba. :))

 3. ice4you® says:

  SoboLAN – tu apari si dispari odata cu anotimpurile, ma bucur ca ai revenit, probabil pana in primavara o sa te mai vad pe aici! laugh

  Victor – de aia ne intelegem noi asa bine! laugh