Gata pregatirile de Pasti?

Cum care?!

Alea de anul trecut, de acum doi ani, de acum trei ani, de acum patru ani … alea ale traditionalei bezmeticei alergaturi in cautarea mielului cu lana de aur impletit armonios in aceiasi traditie cu ale cozii de la ceapa verde!

Eu si anul asta am ramas la traditia mea din fiecare an … aia in care nu alerg dupa nimic, multumindu’ma cu ce am reusit sa gasesc deja dupa alergatura de cinci luni cat au trecut de la ultima mica vacanta pe care am avut’o cu ocazia sarbatorilor de iarna.

In rest … de iepuras Pasti imi doresc anul asta cam tot ce imi doresc in fiecare an: sanatate si mai ales multa liniste!

Voi cum stati?

Gata mielul? Gata drobul? Gata lista cu invitatii ce i’ati avut si de Revelion cand v’ati jurat ca nu o sa ii mai primiti?! laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

1 Response

  1. Radu says:

    Fratele meu, in afara de o salatuta boeuf fara carne, un gratar de pui si o prajitura Caraiman – la care eu particip de pe margine in calitate de supporter-degustator – n-am de gand sa mananc/beau = bagat la greu la mat. Ba dimpotriva, am de gand duminica sa bag o alergare de 5-6 km pe malul Oltului, daca permite vremea,.
    In rest, oua rosii, o tura de vizite pe la parinti si plimbare in aer liber, eu personal nefiind adeptul mersului la biserica – ateismul din comunism e de vina, eu preferand acum sa ma rog direct la sefu. fara intermediary.
    Paste Fericit si sanatate si cumpatare!