Greu la deal cu caldurile mari…

Caldura fara numar de afara mi’a lichefiat pana si neuronii. Departe canicula de la munte fata de aia de la campie, dar … destul de cald si pe aici mai ales la soare in orele amiezii. Nu imi arde sa fac mai nimic … nici sa gandesc macar … iar astia anunta pe la meteo ca este doar inceputul unei perioade in care s’ar putea sa fie si mai cald. Cat dracului de cald ca am ajuns sa batem la curu’ gol pana si zone ca Sahara?!

Eu zic sa ne apucam sa punem bani deoparte ca nu mai e mult si o sa fim nevoiti sa ne cumparam niste camile.

Pe la voi cum e?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Radu says:

    Frate in momentul asta am o invidie majora fata de pinguini foci eschimosi si ursii polari, bag la apa de parca sunt iar in Spania, ma astept cat de curand sa vad iar ca-n Zaragoza 45 celsius in par si numar zilele pana plec la mare, AMR 12. in rest plictis major, maine se termina si Turul Frantei, ala al Poloniei incepe abia pe 2 august, naspa….

  2. Marius says:

    Acum sunt la deal… și e chiar răcorică. De mâine ne întoarcem la betoane… laugh

  3. Lospa says:

    La fel de cald. Bine ca am bagat aparatele de aer conditionat. Iar ma duc la piscina, iar o sa ma usture pielea, iar o sa zic ca nu mai ma duc la piscina in viata mea (ca acum 3 saptamani)