Hehheeee …

Weekend’ul asta a venit cu o mare bucurie … aducandu’mi aproape pe unul dintre putini prieteni pe care ii am … la care bineinteles ca a primat mereu calitatea de om. M’a regasit … si l’am regasit asa cum il stiam … desi a trecut un an de cand nu ne’am mai vazut si vorbit …

Odata la un cenaclu … am fost intrebat care este cel mai mare castig al meu, din viata de pana acum, iar atunci am raspuns scurt si fara sa stau pe ganduri: oamenii de langa mine si pe care am reusit sa ii tin langa mine chiar daca spatiul a fost diferit! Abia acum ca m’am reintalnit din nou dupa atata amar de vreme cu omul asta … si dandu’mi seama cata bucurie sincera si neconditionata, mi’a invadat sufletul, mi’am dat seama ca am facut alegerea cea mai buna sa aleg a investi in anume oameni cu care am strans comori de suflet si nu in tampenii trecatoare!

Va fi un nou weekend prelungit, de pomina. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi’a scos in cale asemenea oameni si mi’a dat intelepciunea sa ii pastrez langa mine chiar si cand nu au fost, pentru ca si eu am fost mereu langa ei chiar si cand nu am fost!

2 comentarii la „Hehheeee …”

  1. Sa dea dracul daca va cinstiti prea mult in weekend-ul asta si nu mai lasati ceva si pt urmatorul,nu de alta dar eu vin dupa o mare seceta…si normal numai de bine,SA TE DUCI DRACU!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura