Hehheeee …

Weekend’ul asta a venit cu o mare bucurie … aducandu’mi aproape pe unul dintre putini prieteni pe care ii am … la care bineinteles ca a primat mereu calitatea de om. M’a regasit … si l’am regasit asa cum il stiam … desi a trecut un an de cand nu ne’am mai vazut si vorbit …

Odata la un cenaclu … am fost intrebat care este cel mai mare castig al meu, din viata de pana acum, iar atunci am raspuns scurt si fara sa stau pe ganduri: oamenii de langa mine si pe care am reusit sa ii tin langa mine chiar daca spatiul a fost diferit! Abia acum ca m’am reintalnit din nou dupa atata amar de vreme cu omul asta … si dandu’mi seama cata bucurie sincera si neconditionata, mi’a invadat sufletul, mi’am dat seama ca am facut alegerea cea mai buna sa aleg a investi in anume oameni cu care am strans comori de suflet si nu in tampenii trecatoare!

Va fi un nou weekend prelungit, de pomina. Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi’a scos in cale asemenea oameni si mi’a dat intelepciunea sa ii pastrez langa mine chiar si cand nu au fost, pentru ca si eu am fost mereu langa ei chiar si cand nu am fost!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. prietenul de la bere says:

    Sa dea dracul daca va cinstiti prea mult in weekend-ul asta si nu mai lasati ceva si pt urmatorul,nu de alta dar eu vin dupa o mare seceta…si normal numai de bine,SA TE DUCI DRACU!

  2. ice4you says:

    Pierdut ficat! Il declar nul! laugh

    Sa te ia dracu, prietene (lipsa) de la bere! laugh