Ia un film de unde nu’i …

2016 probabil ca este unul dintre cei mai slabi ani in cinematografia mare urmand trendul ultimilor ani in care inspiratia se pare ca a cam parasit sfanta padure desi se cheltuiesc in continuare bugete fabuloase. Dupa ce au epuizat subiectele cu eroi vs super-eroi MARVEL and CO, anul asta au incercat sa reinvie titluri vechi care au culminat cu Tarzan si Cartea Junglei. Nu pot zice ca au fost foarte slab realizate dpdv al efectelor speciale, insa pe langa faptul ca filmele originale nu vor putea fi batute usor pentru cei din generatia mea, astea noi nu au cu ce sa atraga noua generatie, povestile fiind mega exploatate si rasfumate. Cui dracu ii mai pasa in ziua de azi de povestea unui copil crescut prin jungla de maimute sau lupi?!

Tot pe linia asta geniala am uitat sa marchez Warcraft la care dupa ce s’au scremut vreo 10 ani sa ajunga de la idee la film (probabil ca au vrut sa fie in spiritul Blizzard) intr’un final au facut pe ei cu o productie cel putin ambigua.

Voi ce productii ati vazut in ultima vreme si ce v’a dezamagit?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. Malin says:

  Dupa ultimele dezamagiri am ajuns la concluzia ca mai bine te uiti la porno ca macar acolo actiunea e constanta, consecventa si de cele mai multe ori cu “happy end” laugh

 2. Radu says:

  Anul asta e jale mare, un film cum trebuie nu am vazut.
  Mr. Malin, la pornaci este intotdeauna cu happy end, musai o finalizare=doua ca schimba omul canalul…. laugh , trece alaturi la gangbanguri sau bukkake, daca suporta retina….

 3. Sorin says:

  Urmeaza o serie de filme de grrrroaza din seria… Pokemon !