Iisus vine in Focsani!


In Focsani se pare ca va fi urmatoarea venire a domnului, daca este sa ne luam dupa faptul ca toate semnele de circulatie si nu numai au fost mazgalite cu mesajul de mai sus! Nu stiu cat de proroc o fi moldoveanul in cauza, dar e clar ca merge pe ideea: prost, prost da hotarat! confirmandu’mi incaodata (desi nu mai era nevoie) ca in aceea parte de tara a tunat si i’a adunat, parca intr’o densitate mai mare ca oriunde! laugh

Deci sa ne pregatim … maine ne ia (iara) belegherul, Iisus a ales sa vina in Focsani … pentru restul … potopul!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Victor says:

    nu pot sa nu remarc audi-ul ala jmecher care sta la cativa metri de indicator, semn ca poate sa vina si Isus sa ridice masinile, jmecherii au pile unde trebuie. :))

  2. ice4you® says:

    Ala o fi chiar EL! laugh