Important e sa participi…..

In urbea in care locuiesc, mareata Slatina(daaa, mai ales!), manifestarile sportive sunt sublime, dar foarte putine. In domeniul alergarii (apropos, mister ICE si restul lumii, am slabit 14 kg in 2 luni laugh ) sunt doua competitii mari si late:

 • Crosul Prysmian, 6.4 km;
 • Crosul Ziua Olimpica, 3,5 km.

La ambele competitii s-au prezentat la start cam 200 de persoane, cel putin 100 mergand la ambele evenimente. Cum lumea alergatorilor e mica la noi in oras, deja suntem toti la pertu:

e faci, c0|? bine, c0|(dotari masculine!)

Iar doamnele, mai elevate, sunt la apelativul….

Fataaa! Si tuu?!?! laugh

Subsemnatul…de fiecare data am luat locul 6 din…coada! De aia va zic: important e sa participi!(momentan,!!!). La anul…poate mai urc in clasament:)). Mai jos imagini:

Crosul Ziua Olimpica, desfasurat pe bulevardul principal…

Crosul Prysmian, desfasurat la Clubul Nautic Olt.

Voi …tot pe canapea, tot pe canapea? laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. jules says:

  Radule, daca vrei sa slabesti alte 14 kile intr-un weekend, vine pe la mine ca as avea ceva chestii de facut prin curte. Garantez rezultatul! :))

 2. radu says:

  Draga Jules, din pacate sechelele unei cazaturi urate pe munte se manifesta la un umar de am ajuns sa ma tem ca ajung la cutit, asa ca 1 an de zile nu am voie sa ridic greutati mai mari de 3kg. Spor la treaba!

 3. Ciprian Lospa says:

  Pe scaun in cazul meu, ma mananca tantarii, care nu mi-au lipsit.

 4. jules says:

  @Radu, atunci nu e bai. Nu ridici nimic. Doar trebuie sa-mi plimbi ciinele pina se plictiseste :))
  Si daca e de cutit, atunci mergi de baga cutitul si repara mizeria si gata.