In memoriam decembrie ’89

Ma voi delimita de a imi exprima mai mult decat revolta in ce priveste marsul organizat azi ca lider de stalinistul Sora care alaturi de mizeriile #rezist incearca sa fure si acest moment solemn cum si de faptul ca Parchetul isi aduce aminte de dosarele revolutiei doar si numai in perioada asta ca si campanie de PR, pe modelul:

Hai sa ne mai prefacem ca facem si altceva decat politie politica!

Si doar imi voi pleca azi capul in memoria victimelor Revolutie din 1989, pe care o voi numi in continuare Revolutie din cinstea si respectul pe care il port pentru oamenii care au murit atunci nevinovati ca noi sa traim in libertatea aia, ce in constiinta multora care au trait acele zile, are miros de portocale!

Dumnezeu sa ii ierte si odihneasca in pace pe toti eroii!

2 comentarii la „In memoriam decembrie ’89”

 1. Dumnezeu să le ofere odihnă veșnică, dacă noi nu am fost în stare nici să spunem adevărul, nici să le facem dreptate, nici măcar să ne sfiim cât să le dăm pace… sorry
  N- am să uit niciodată acea vacanță de Craciun.
  Mulțumesc pentru imaginea postată, Ice!

  Răspunde
  • Tiana, important este sa le pastram memoria an de an si mai ales sa incercam ca astia mici de vin dupa noi sa stie! Mai mult de atat nu putem noi face, dar consider ca este important!
   Niciodata nu am sa uit nici eu vacanta aia si nici zilele astea, mi’au ramas intiparite in minte. Am tot zis ca odata si odata o sa pun niste randuri in ce ar trebui sa devina o carte, voi incerca atunci sa le descriu intr’un capitol dedicat.
   Poza nu imi apartine, mi’a parvenit de la un prieten! E un crampei de istori a unora care erau tineri, saraci, dar cu vise multe. Ce s’a ales din ele … doar fiecare isi poate spune povestea!
   Sa ne bucuram azi cu adevarat de ce traim ca e cea mai mare cinste ce o putem aduce celor jerfiti pentru bucuria noastra!

   Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura