In prag de weekend… prelungit … (updated)

Nu il pot prelungi pe asta, ca lucrand in mediul privat ar insemna sa pierd banii … asa ca … ma voi bucura doar de 2 zile undeva departe de lume, dar aproape de prieteni pe care nu i’am mai revazut de ceva vreme. Vremea de afara nu este incurajatoare pentru unii, pe mine ma doare la başcheţi atata vreme cat ma asteapta o cabana calduroasa intr’un cadru superb, mancare din belsug, bere si palinca atat cat pot duce si restul si mai ales … un cerc de prieteni care imi garanteaza prin prezenta lor 2 zile de spectacol laugh si acesta este doar inceputul …

No cu astea fiind zise, va doresc la toti care va mai rataciti pe aici, un weekend placut … fie ca este prelungit fie ca nu … iar celor cu care urmeaza sa ma intalnesc si dau pe aici sporadic, drum bun si asfalt cat se poate de uscat! Ne vedem maine dimineata … acolo! 😉

UPDATE: Cica s’a prelungit si la mine laugh Yupiiiiiii laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. marinela says:

    nooo,distractie faina mosule sa ne aduci imagini de rai ,si un strop de veselie de la cunostintele tale !!!!!!DISTRACTIE LA MAXIM!!!!!

  2. ice4you® says:

    Multumesc! A fost … aveti deja scrisa cronicuta! N’joy! 😉

  3. Danyel says:

    Foarte frumos la lacurile alea,mergeam cand eram mic cu tata,ma bucur sa vad si acum ca s-a pastrat totul la fel de salbatic.