In sfarsit … weekend …

Odată cu toamna începe să se facă resimţită şi astenia specifică acestei perioade. Stările de somnolenţă, oboseală, stresul, durerile de cap şi organismul slăbit sunt doar câteva dintre simptomele specifice anotimpului în curs.

Bag seama ca imbatranesc … habar nu aveam ca exista asa ceva … stiam de aia de primavara … da de asta de toamna habar nu aveam. Am aflat acum … pe propria piele … dupa o vara agonizant de calduroasa si lunga … ma simt de parca sunt nedormit de cateva luni. Am crezut ca numai eu sunt defect … dar marea majoritate a celor pe care ii cunosc au aceiasi stare de oboseala, stres, slabiciune, dureri de cap … apatie.

Bineinteles ca pentru a combate starea asta de rahat, sfaturile sunt aceleasi:

– DA pentru vitamine si minerale provenite dintr’un regim echilibrat
– NU pentru tigari, acool, cafea in exces

Pai si eu cum dracu sa fac sa am un regim echilibrat cand din 7 zile am o singura zi in care imi permit sa ma gandesc la ce mananc?! Pentru restul bag seama ca s’ar recomanda o cura la vreo manastire.

Fir’ar a dracului de astenie … era tot ce imi lipsea.

Multumesc Doamne ca maine este duminica!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. KONG says:

    habar n-am cum am ajuns pe blogul tau dar, daca tot sunt aici, iti las comentariul asta, ca sa nu zici ca sunt nesimtit

  2. ice4you® says:

    No … multam! laugh Si … iti voi intoarce serviciul! laugh