Doua filme de weekend

Snow White and the Huntsman – cu alte cuvinte o reinventare a povestii Alba ca Zapada si cei 7 pitici … intr’o forma mult mai neagra si violenta decat celebra animatie a lui Disney. Ca si fir epic … se urmareste intr’o oarecare masura clasicul povesti lucru care te indeamna sa il vezi pana la capat. In ce priveste jocul actorilor din rolul principal … pot spune ca sunt ok cu toate ca eu unul as fi ales o alta actrita in locul Albei ca Zapada laugh In ce priveste partea de realizare a efectelor speciale … as da un 8 din 10 … nu sunt rele, destul de bine realizate. Una peste alta … merge ca film de weekend in lipsa de altceva … nota generala din partea mea … 7/10.

The Avengers – este cea mai noua productie cinematografica inspirata din benzile desenate, in care pasionatii genului gasesc la un loc aproape toti eroii celebrii. Nu sunt unul dintre pasionatii benzilor de desene animate … dar filmul asta chiar mi’a placut! Reteta este cam aceiasi: niste oameni rai vor sa faca rau pamantului, in cazul dat zeii din ASGARD (aici avem si putina mitologie) prin Loki, fapt pentru care sunt convocati sa le faca fata eroii care apara pamantul. Astfel ca … fanii genului vor gasi in film personaje ca Hulk, Capitain America, Iron Man si multi altii. Din punctul de vedere al efectelor speciale tot ce spun este ca realizarea este fabuloasa concurand’o indeaproape pe cea din Transformers. Nu mi’a parut rau ca am dat banii pe bilet. Recomand! Nota mea 9,5/10.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...