Incep sa cred ca avem in sfarsit ANPC

ANPC este o institutie care pana mai ieri actiona cat de cat doar la sesizari si mai niciodata nu se autosesiza la nimic desi in Romania drepturile consumatorilor de orice fel sunt incalcate in fel si chip. De la o vreme ceva s’a schimbat la ANPC si baietii in sfarsit s’au pus pe treaba si au inceput sa ia atitudine. Astfel ca … nemaiauzit pana acum au controlat si dat amenzi usturatoare celor de la RATB, celor de la CFR, celor de la banci impotriva carora au reputat ieri un succes rasunator in instanta pentru clauze ascunse clientilor si modificari ilegale la dobanzi … sa nu mai zic de cei de pe litoral unde au facut prapad prin terase si restaurante.

Ce sa inteleg din asta?! Ca exista viitor pentru acest gen de actiuni si ca nu sunt doar intamplatoare? Ca in Romania va exista in sfarsit un ANPC puternic si activ care va ajuta la invatarea respectului comerciantilor pentru clientii lor?!

Voi ce credeti?

2 comentarii la „Incep sa cred ca avem in sfarsit ANPC”

  1. Mai degraba a disparut protectia politica si spertul nu mai are unde mere, ca te salta DNA si te baga la loc de jele!:))

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura